Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Depresszió ellen milyen...

Depresszió ellen milyen tanácsokat tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Ne azt próbáljátok kitalálni légyszi h biztos-e h depressziós vok-e...Psichológushoz nem megyek,mert nincs rá pénzem...Hallottam h mik a jelei...Szóval hivatalosabb tapasztaltabb válaszokat várok és köszönöm!Ja és gyógyszert nem szedek,nem is fogok...

2012. jún. 2. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Depizd ki magad, aztán kezdj el valami okossággal foglalkozni. Olvass, nézz jó filmeket, amik kikapcsolnak...
2012. jún. 2. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
ha nem multál el 18 akkor ingyenes még...ha meg igen akkor nem értem a hozzáállásod. honnan tudod ha nem voltál orvosnál,miért nem szedsz gyógyszert ha az vagy vagy az lennél mert ezt se tudod ugye, alapozod arra hogy mik a jelei" értelmes. é itt vársz tapasztaltabb vagy hivatalosabb válaszokat?! ugy kb mindent leirtál mit nem teszel ami primeretikusan segíthetne... akkor reménykedj hogy elmúlik ha meg nem akkor ezvan.............
2012. jún. 2. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is nagyon deprimált és kétségbeesett voltam az utóbbi időben, de ez nem féltetlenül depresszió. Az életben időszakok vannak. Hol jó, hol kevésbé. Tanácsnak annyit mondanék, hogy találj valami elfoglaltságot, esetleg beszéld ki a problémáid valakinek.

Nálam pl. a pszichológus nagyon bevált. Nemrég járok, de egyelőre jó hatással van rám. Úgy érzem.

2012. jún. 2. 16:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Onan tudom,sejtem,hogy azt hallottam psich.tól tvben régen h igazából a depresszió az amikor az embert szinte semmi sem izgatja,érdekli,össze is dőlhet a ház,vagy a jegyei,barátai,céljai..Olyan elveszett.És sokmindenen átmentem már az életben higyjétek el!am 19 vok és kicsit elbveszettnek érzem magam...Am azért várok itt hivatalosabb mert van aki átélte,és mondtam h ne olyan szöveget irjatok h honnan tudod..De azért köszi
2012. jún. 2. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Fiú vagy, vagy lány?
2012. jún. 2. 17:09
 6/11 anonim válasza:

Velem ugyanez van. Én is tiszta depi vagyok.-.-.-.-

Engem sem izgat semmi,felőlem össze is dőlhet a világ,nem érdekel.

Bár az én esetemben még nem olyan vészes,inkább amolyan hangulatfüggőségnek mondanám. Néha nagyon jó kedvem van,aztán megint rossz. Állandóan ezek az ingadozások.

Ha társaságban vagyok,ott mindig nagyon jó kedvem van,rengeteget szoktam röhögni. De amúgy otthon,amikor hazamegyek,akkor sokszor úrrá veszi magát rajtam a depresszió. Mert amúgy nem hívnak engem sehova,nincsenek olyan igazi barátaim,se barátnőm. Én meg olyan vagyok,aki inkább ráhagyja az emberekre a dolgokat. Lazán kezelem a kapcsolatokat, erőltetni semmit se akarok,ezért inkább nem csinálok semmit.

2012. jún. 2. 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Már megint ez a depresszió! Már megint ez a lehangoló hangulat! Oh!
2012. jún. 2. 19:37
 8/11 A kérdező kommentje:
hmm,utolsó(?)...am lány vagyok.Utolso elöttihez azt h én nekem nem is annyira a kedvem h jaaj most ez a baj utána az a baj...Hanem pont az amit olvastam róla,h van ugye rossz meg jó kedvem is ,de az az általános normális és néha kirívóan rossz vagy jó.De h az a szarok mindenre állapot van nálam, ami elég egészségtelen ,nem voltam ilyen csak kb. 2-3 hónapja alakult ki és most kezdem felismerni h vmi megváltozott és ez nem jó irányú változás....
2012. jún. 2. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:

ne legyél depressziós

egy jó sörözés? buli? kocsma?

ezek jók és jó kedved lesz ha 1-1 haverral mész

szerintem depi nincs csak rossz kedv és gyenge ember, szóval vegyél erőt magadon és lásd meg a szépet a világban (hiába szar)

ne hallgass szar depis zenéket, hanem valami jó pörgőset (a zene is kihatással van rád)

2012. jún. 3. 11:35
 10/11 anonim válasza:

Hát figyelj! Én tisztában vagyok vele,h ez rossz állapot,de ettől függetlenül semmi kedvem megváltozni.

Ugyanis már annyira sz*r kedvem van,h nem érdekel semmi. Tehát akármi történik,nekem az jó. Lesz*rom...

2012. jún. 3. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!