Depresszió ellen milyen tanácsokat tudnátok ajánlani?
Én is nagyon deprimált és kétségbeesett voltam az utóbbi időben, de ez nem féltetlenül depresszió. Az életben időszakok vannak. Hol jó, hol kevésbé. Tanácsnak annyit mondanék, hogy találj valami elfoglaltságot, esetleg beszéld ki a problémáid valakinek.
Nálam pl. a pszichológus nagyon bevált. Nemrég járok, de egyelőre jó hatással van rám. Úgy érzem.
Velem ugyanez van. Én is tiszta depi vagyok.-.-.-.-
Engem sem izgat semmi,felőlem össze is dőlhet a világ,nem érdekel.
Bár az én esetemben még nem olyan vészes,inkább amolyan hangulatfüggőségnek mondanám. Néha nagyon jó kedvem van,aztán megint rossz. Állandóan ezek az ingadozások.
Ha társaságban vagyok,ott mindig nagyon jó kedvem van,rengeteget szoktam röhögni. De amúgy otthon,amikor hazamegyek,akkor sokszor úrrá veszi magát rajtam a depresszió. Mert amúgy nem hívnak engem sehova,nincsenek olyan igazi barátaim,se barátnőm. Én meg olyan vagyok,aki inkább ráhagyja az emberekre a dolgokat. Lazán kezelem a kapcsolatokat, erőltetni semmit se akarok,ezért inkább nem csinálok semmit.
ne legyél depressziós
egy jó sörözés? buli? kocsma?
ezek jók és jó kedved lesz ha 1-1 haverral mész
szerintem depi nincs csak rossz kedv és gyenge ember, szóval vegyél erőt magadon és lásd meg a szépet a világban (hiába szar)
ne hallgass szar depis zenéket, hanem valami jó pörgőset (a zene is kihatással van rád)
Hát figyelj! Én tisztában vagyok vele,h ez rossz állapot,de ettől függetlenül semmi kedvem megváltozni.
Ugyanis már annyira sz*r kedvem van,h nem érdekel semmi. Tehát akármi történik,nekem az jó. Lesz*rom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!