Szerintem neked inkább valami kisebbségi komplexusod van,és szeretnéd ha az emberek figyelnének rád.Szeretnél a középpontban lenni,felhívni magadra a figyelmet,és szeretsz magadról beszélni.Persze a kritikát nem bírod.Szeretethiányod van,de ezt semmi pénzért nem vallanád be.Ez az agresszivitás csak álca,és ez nem te vagy.
2009. júl. 4. 09:40
2/36 A kérdező kommentje:
Hát azt elb@asztad met ez vok én. :/
2009. júl. 4. 09:42
3/36 anonim válasza:
Szerintem csak kamasz vagy..és abból is a rosszabik a tipikus lázadó , majd én megmutatom fajta..
De szerintem egyébként az előző kérdéseden(amit belinkeltél) senkisem botránkozott..Nem hiszem hogy ez annyira botránykeltő lenne.. inkább járj el sokat szórakozni, nem kell diszkóba itt a nyár menj strandra vagy sétálni akárhova és ismerkedj..
2009. júl. 4. 09:42
4/36 anonim válasza:
Ugyan már ilyet ne mondjatok neki,hogy ezen senki nem botránkozott meg...hisz ez a célja!Minél nagyobbat szóljon,mindenki rá figyeljen...
2009. júl. 4. 09:44
5/36 anonim válasza:
szerintem röhejes vagy.
ez az "élvezem ha botránkoznak rajtam" meg hú hááá én vagyok a gonnosz meg mittómén......
nevetséges.
2009. júl. 4. 09:45
6/36 anonim válasza:
azon, hogy leírta hogy a telet szereti meg az esős időt és h nem szereti a nyüzsgést? huuuuh..na ez botrány..:D:D:D:D:D:D
2009. júl. 4. 09:45
7/36 anonim válasza:
Először azt írod,hogy szereted a karácsonyt,meg hogy tudsz(ha csak egy kicsit is)mosolyogni...utána meg azt bizonygatod,mennyire gonosz vagy.
Ez csak nekem ellentmondásos?
2009. júl. 4. 09:48
8/36 anonim válasza:
Tiszta nevetséges ellentmondás az egész...ez csak kamu akart lenni ugye?
2009. júl. 4. 09:56
9/36 anonim válasza:
Én is imádom mikor megbotránkoznak rajtam,főleg a külsőmőn XD nagyon horrorisztikus a külsőm XD mint egy vámpíré...és a belsőm:folyton a halálról,és olyan dolgokról beszélek amiről más ember igazán nem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!