Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért élvezem hogy ha botránkoz...

Mért élvezem hogy ha botránkoznak rajtam?

Figyelt kérdés

Egyszer feltettem ezt a kérdést http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Az egyik válaszoló pont eltalálta...

Mi lehet az oka ennek?Hogy lehet ezt kitalálni?

(Ha már ilyen jó pszihológusok vagytok akkor erre a kérdésre rendes választ várok).

2009. júl. 4. 09:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
49%
gyökér mindenkit csak lehülyézel meg kapja be, akkor húzzál haza, aztán keseregjél ott! ha ekkora a pofád!
2009. júl. 5. 21:46
 32/36 anonim ***** válasza:
44%
Most is csak azér irogatja ezeket, mer szarul esik neki, hogy mások leoltják, csak ezzel álcázza, hogy nehogy úgy tűnjön, mint akinek szarul esik, nagyon szánalmas vagy:D Kinövöd úgyis.
2009. júl. 5. 21:49
 33/36 A kérdező kommentje:
nyaljátok ki a seggemet
2009. júl. 6. 10:35
 34/36 anonim ***** válasza:
44%

"Jól" beszóltál nekik...

Azért élvezed, ha botránkoznak rajtad, mert valahol a lelked mélyén bánt, hogy nem fogadnak el. És ha már senki nem szeret (vagy kiközösít), akkor ezt, hogy "megbotránkoztatsz" másokat, még mindig jobban viseled mint azt, hogy "kis gyökér"-nek tituláljanak. Tudod: ez a "legjobb védekezés a támadás" elve. Gondolod, hogy ha bántasz másokat, akkor neked már nem fog annyira fájni a támadás.

Hogy lehet ezt kitalálni? Szerintem ezt te is tudod!

Amúgy én nem szeretem a vicceket. Se a faviccet, se a morbid viccet, se a Tasziló viccet.

2009. júl. 6. 13:32
 35/36 A kérdező kommentje:
nem mondod,amugy nem közösit ki senki,tényleg.
2009. júl. 6. 13:41
 36/36 anonim ***** válasza:
Nagyon kis hülyegyerek vagy te. Nem megbotránkoztató.Erőltetett.Nem vagy te sem külömb a többieknél, hogy lenézzed őket.nem vagy másabb mint az átlag.
2009. júl. 7. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!