Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért élvezem hogy ha botránkoz...

Mért élvezem hogy ha botránkoznak rajtam?

Figyelt kérdés

Egyszer feltettem ezt a kérdést http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Az egyik válaszoló pont eltalálta...

Mi lehet az oka ennek?Hogy lehet ezt kitalálni?

(Ha már ilyen jó pszihológusok vagytok akkor erre a kérdésre rendes választ várok).

2009. júl. 4. 09:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
61%
igaza van az utolsónak..sztem nincsenek csúnya emberek(legalábbis nem itélek el senkit) de te biztos mindenkinek ellenszenves vagy nincs 1 barátod sem nincsen párod, nincsen senkid..egy kocka vagy akinek ez a legnagyobb izgalom az életében, hogy ilyen kérdésekkel "botrányt kelt"(pfff.de nagy botrány) ..EMBER!!Ébredj már fel! ne szúrd el a nyarat..inkább menj és ismerkedj..másképp fogod látni a világot!
2009. júl. 4. 13:39
 22/36 anonim ***** válasza:
52%

Én is sokmindenben hasonlítok rád ahogy olvastam. Pl egoista vagyok, esőt imádom, és még agresszív is szoktam lenni (nem nagyon, csak kicsit), ha parancsolnak azt utálom.Viszont a többiben pont az ellentéted vagyok. mindig azt nézem hol tudok örömet szerezni másoknak, nincsenek előítéleteim.Állandóan mosolygok, optimista vagyok. A vicceidről meg annyit, hogy az enyémeken se mindenki nevet.mondjuk ezek kicsit morbidak, dehát ilyen vagy. Mondjuk kíváncsi lennék hogy az osztályodban milyen helyen állsz(pl tevagy a kiközösített, vagy mindenki bír)

Azért próbálhatnál másképpen viselkedni, hogy jobban elfogadjanak. Szerintem. És hány éves vagy?

15/L

2009. júl. 4. 15:38
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Mert bebeszélted magadnak hogy ilyen vagy, és már el is hiszed, pedig az nagyon mű dolog, egy megcsinált személyiség. Kitaláltad, hogy menőzhess vele. Mostmeg mindenhova kiírogatod, hogy te mekkora nagy szám csávó vagy, meg milyen kemény vagy. Egyszerűen csak NAGYKÉPŰ vagy, és a középpontban akarsz lenni.
2009. júl. 5. 13:35
 24/36 A kérdező kommentje:
Az osztálytársaimhoz egy szót se szólok,lenézem őket
2009. júl. 5. 13:48
 25/36 anonim ***** válasza:
49%
szerintem ők is lenéznek téged
2009. júl. 5. 15:13
 26/36 anonim ***** válasza:
44%
szerintem nem is örülne senki, ha hozzászólnál XD
2009. júl. 5. 15:42
 27/36 A kérdező kommentje:
kapjátok be
2009. júl. 5. 18:37
 28/36 anonim ***** válasza:

tegnapi 15:38as vagyok.

és ilyen hozzá állással hova fogsz szerinted jutni? senki nem fog szeretni, magányos leszel, depressziós. aztán öngyilkos, vagy alkoholista. a lényeg, hogy változtass, mert ennek nem lesz jó vége. és mégis milyen alapon nézed le őket? semmi jogod nincs hozzá, nem vagy jobb náluk.

2009. júl. 5. 19:21
 29/36 anonim ***** válasza:
Itt senki(szerintem) nem pszichológus, neked pedig arra lenne szükséged, annyira megjátszod magad, hogy az már beteges. Tényleg nem lesz jó vége, ha így folytatod.
2009. júl. 5. 19:33
 30/36 A kérdező kommentje:
na nem mondjátok
2009. júl. 5. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!