Szerintetek ez nagyon gáz?
Tehát az osztálytársaim, illetve haverjaim folyamatosan azzal cikiznek, hogy amikor egy híres színészről/zenészről beszélnek én általában nem tudom kiről van szó. Azt mondják, műveletlen vagyok, meg csőlátású. Holott ők sem nyitottak más irányzat felé, és szerintem nem vagyok tájékozatlan, csak más irányba érdeklődök. Úgy értem én is fel tudnék sorolni rengeteg zenészt, akikről meg ők nem hallottak. Ráadásul lelki szegénynek hívnak, mert én nem szeretem az ilyen silány 5 perces celebek zenéit (pl.: One direction, apollo 23, Vastag Csaba, összes többi tehetségkutatós stb.)
Szerintetek is gáz, hogy "műveletlen" vagyok?

Elsőnek:
Az az igazság, hogy repper vagyok, de a normálisabbat bírom inkább, nem azt a füvezős, keménykedős, bérelt autós, kamugengszter reppet.
Kedvenceim pl.: Anonim MC, Deniz, FankaDeli, Funktasztikus, Kreck, Oxyd.

Akkor vagy műveletlen, ha nem szeretsz néha valamilyen komolyzenét hallgatni.
Miért lenne már műveletlen, aki nem ért a pop zenéhez? Ez vicc. :D
Egyébként meg, sz*rd már le.
Azért piszkálnak, mert te mást szeretsz, de ilyenért meg kár, mert attól, hogy valaki valamit nem szeret, még nem biztos, hogy sz*r, csak ő nem szereti. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!