Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg akarok halni mit tegyek?

Meg akarok halni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár tanácsra lenne szükségem, hogy hogyan bírjam ki az elkövetkezendő éveimet... teljesen egyedül vagyok, a családomon kívül senkim sincs még egy kutyám se! egész nap kínlódok és meg akarok halni! tudom hogy sokkal jobb lenne nem létezni, hisz érzem, hogy anyuéknak is csak teher vagyok, mert nagyon sok gond van velem.. mondjatok pár szép szót, hogy egy percre is jobban érezzem magam.
2012. jún. 10. 18:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, csendes vagyok azért..

Nekem régen sok barátom volt, emlékszem, még volt olyan, hogy reggel a házam elé jött az egyik barátnőm és együtt mentünk suliba.

De most sehol senki. Sajnos én nem egy jó iskolába fogok menni, tehát egy olyanba, ahova rossz tanulók járnak és félek, hogy ott minden kezdődik elölről. :(

2012. jún. 10. 21:18
 12/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok én is ilyen suliba mentem magyarán szakképzőbe.
2012. jún. 10. 21:28
 13/18 A kérdező kommentje:

"Ha nagyon szeretnél állatot vegyél hörcsögöt,halat...:)"

sajnos anyuék semmilyen állatot nem engednek, nem csak kutyát..

2012. jún. 11. 15:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Előtted az egész élet, ne csináld már! Ilyet mondani, komolyan... Nem akarlak megbántani egyáltalán, de túl fiatal vagy még ehhez.

Engem pl most tanácsoltak el az egyetemről, mert egy betegség miatt 3 hónapig kórházban voltam az előadások helyett, mégse fogadták el. Most egy évet elb.szok, mert ugye jövő szeptemberben lesz a köv felvételi. Egyedül lakok, albérletben, távol a szüleimtől. Ezek után még mindig olyan rossznak érzed a helyzeted?

2012. jún. 14. 20:56
 15/18 anonim válasza:
keresd meg Istent
2012. jún. 18. 15:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Az utolsó lehet viccnek szánta, nem tudom, de nem baj ha komolyan veszed... Énis épp ezen vagyok :)
2012. jún. 18. 22:58
 17/18 anonim válasza:
nem viccnek szántam :)
2012. júl. 1. 22:29
 18/18 anonim válasza:
Nem vagy egyedül én is igy vagyok!kitartás:/
2012. szept. 4. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!