Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg akarok halni mit tegyek?

Meg akarok halni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár tanácsra lenne szükségem, hogy hogyan bírjam ki az elkövetkezendő éveimet... teljesen egyedül vagyok, a családomon kívül senkim sincs még egy kutyám se! egész nap kínlódok és meg akarok halni! tudom hogy sokkal jobb lenne nem létezni, hisz érzem, hogy anyuéknak is csak teher vagyok, mert nagyon sok gond van velem.. mondjatok pár szép szót, hogy egy percre is jobban érezzem magam.
2012. jún. 10. 18:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
miért vagy teher? mondták, éreztetik? hány éves vagy?
2012. jún. 10. 18:33
 2/18 anonim ***** válasza:
szerezz be egy kutyát. Mindjárt fontos leszel valakinek,és ki is fogja mutatni a szeretetét,rajongását irántad..
2012. jún. 10. 18:39
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy ők ugyanúy szeretnek,de te nem úgy érzed?:) hány éves vagy? Fiú lány?
2012. jún. 10. 18:39
 4/18 A kérdező kommentje:

15/L vagyok

kutyát nem engednek sajnos. volt egyszer pár napig, és nagyon megszerettem, csak kicsi a lakás és nem nagyon volt helye, meg nem volt szobatiszta. :( sírtam is miatta, amikor elvitték.

2012. jún. 10. 18:43
 5/18 anonim ***** válasza:
Szabad megtudnunk mi a baj? Mi az ok, amiért meg akarsz halni? Egyedül vagy, az a gond, vagy van más is?
2012. jún. 10. 18:55
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen az, egyedül vagyok, az iskolában utálnak, és nagyon rossz így bemenni, hogy tudom hogy senki nem vár szívesen.. :S

viszont anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, de valamiért mégis így érzek.. tudom hogy rossz lenne neki ha meghalnék, de tényleg kevesebb baja lenne nélkülem.

mert az iskola miatt is annyit aggódik miattam, tudom hogy őt is bántja, hogy engem piszkálnak, de mégsem tud semmit tenni.

bemenni nem akarom, hogy bemenjen. (ballagni fogok már és semmi értelme nem lenne + ciki is lenne)

2012. jún. 10. 19:17
 7/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ballagni fogsz akkor bírd ki a ballagásig!

Én szakközép iskoláig nem voltak nekem sem barátaim.elösször is nekem 3általános suliba jártam és abból az utolsó 2 be egyáltalán nem ment a beilleszkedésem sőt ugyanúgy voltam vele mint Te .

De jött a suliváltás szakközéppben újrakezdtem mindent és azt kell hogy mondjam hogy jobb is volt nekem a szakközép.

Ne akarj meghalni mert ilyen korán még felesleges feladnod!Még csak most jön majd az életednek az a szakasza amikor igazán elkezdesz majd élni.Ha kicsi a lakás akkor háziállatnak vegyél degut.Nagyon aranyosak és marha okosak ám,és lehet őket kényeztetni.

Hogy ne kínlódj otthon ,kezdj el valami hobbit keresni vagy esetleg menj el íratkozz be táncra,zenekarra,valami sportra ami érdekel,hídd el nem fogod megbánni !Vagy esetleg járj el szakkörökre,ismerkedj új emberekkel(és öld meg őket) :) na jó ne öld meg őket :)

Fogod Te még élvezni az életet csak nem tudsz róla!

Szia!Minden jót!

2012. jún. 10. 20:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Nyugi!:) ha ballagsz,akkor már csak 1-2 hetet kell kibírni(nemtudom mikor ballagsz:)) anyukáddal menjetek el suli után sétálni... Ha nagyon szeretnél állatot vegyél hörcsögöt,halat...:)
2012. jún. 10. 20:31
 9/18 anonim ***** válasza:

az iskolába miért piszkálnak ?

hallgatag visszahúzódó vagy esetleg azért ?

vagy mi ?

2012. jún. 10. 21:02
 10/18 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam általánosban.

nem voltak haverjaim, csak egyedül ültem a padba mint valami zombi mások rihegtek-röhögtek, elvoltak én meg csak egyedül búslakodtam, meg sokszor cikiztek is persze.

nálam az volt a baj hogy olyan suliba jártam ahova szinte 90%-ban gazdak kis csemeték jártak, én meg egy falusi csóró voltam köztük és kinéztek maguknak és ki is közösítettek !

de közép iskolában minden megváltozott új emberek új társaság, rengeteg felejthetetlen élmény meg ilyenek...

ott nem volt senki ilyen kis "elit" mint általánosban, esküszöm nagyon élveztem suliba járni, de tanulni annál inkább kevésbé.

de ez már rég volt 2004-ben végeztem...

de gondoltam azért le írom hogy itt nekem nehogy meghalj.

2012. jún. 10. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!