Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek irigy vagyok?

Szerintetek irigy vagyok?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm aki az osztálytársam is folyton kér a kajámból és ez egyre jobban zavar. Mindig megeszi a felét annak amit veszek. Múltkor husis szendvicset vettem és persze kért belőle és pofátlanul azt a részét törte le amiben az uborka meg a paprika volt. Szoktam venni dobozos kakaót és annak is több mint felét benyeli egy húzóra. Meg ha én veszek magamnak innivalót vagy rágót akkor ő már nem is vesz magának hanem az enyémből kér. Szerintetek irigy vagyok amiért ez zavar engem? Amúgy ő hoz magával egy rakás szendvicset meg vesz is még pluszba.

2012. jún. 8. 00:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nem irigység. Minden normális embert bosszantana egy idő után. Egyébként sem szép viselkedés ez részéről.
2012. jún. 8. 00:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, ha tényleg van neki is kajája, akkor elég pofátlan dolog. Szerintem ha nem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni, azzal hogy megmondod neki hogy most már elég, akkor csináld azt hogy bezabbantod mielőtt észrevenné, és ha kérne megmondod hogy már megetted, aztán nézd meg hogyan reagál, ha csúnyán akkor szerintem hanyagold, az érdekbarátság sehova nem vezet, ha nem tudod eldönteni hogy a reakciója pozitív vagy negatív, akkor írj ide, és majd megmondom. Ha érdekel:)
2012. jún. 8. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!