Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen irigy?

Miért vagyok ilyen irigy?

Figyelt kérdés

Lepróbálom a legrövidebben írni a történeteket:

Elkezdtem vinni suliba a verseim amit írogatok unalmamban, mondták az osztálytársaim, hogy nagyon jókat írok. Legjobb barátnőm, egyszer nem mondta, hogy tetszik neki, inkább csak olyan fura szemmekkel nézett, és látszott rajta, hogy nem tetszik neki, hogy én is valamiben jó vagyok {Ezen kívül nem értek máshoz, sem rajozolni, mindenben tiszta béna vagyok}

Aztán Ő is elkezdett írni mert zavarta gondolom, hogy neki nem mondanak semmi ilyeneket. Mikor meg neki kezdték el dícsérni, vigyorgott, igaz most furán viselkedem vele, és nem szívesen beszélek vele, de úgy érzem túl fokozom, és nagyon irigy vagyok, mert elkellene fogadnom, hogy azt is szeretik amit Ő csinál, csak kicsit úgy jött le, hogy utánam akarná csinálni, hogy ne engem 'dícsérjenek' hanem Őt.. Mert megfigyeltem, hogy idegesíti hogyha nekem mondják, hogy 'Nagyon szép' hasonlók...

Nem jogosan vagyok vele 'bunkó' mert Ő is azt csinál amit akar, és ha Ő ügyesebb mint én, akkor nekem nincs jogom besértődni, hogy viselkednétek adott szituban?

(Gyerekes igen tudom, de most ez a legkevesebb:))

2012. márc. 8. 15:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
dicsérik*
2012. márc. 8. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem te vagy irigy, hanem a barátnőd, de ezt végül is tudod is.

Én nem versengenék vele, alkotni úgysem lehet igazán jót, ha az embert ilyen készteti. Te csak írd tovább a verseid, ha van rá ihleted, történeteket is. Nekem is volt ilyen barátnőm, ha valami engem érdekelt, akkor persze rögtön kiderült, ő abban sokkal jobb, mármint mondta ő. :)

2012. márc. 8. 15:42
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget:)

Igen én sem igazán értem mire jó ez, azért mert szeretem ezt csinálni, neki miért kell.

Lassan úgy érzem, nem is a barátnőm lesz, hanem versengeni akar, én viszont nem, de ilyen barát nem szívesen kell.

Azt hittem tök jó minden, de ezek szerint ilyen.

Én is irigynek érzem magam, de amikor vigyorog, meg futkozik azzal amit Ő írt, és büszke rá, hogy most nem engem dicsérnek, az szarul esik.

Főleg, hogy Ő nem mondja nekem, hogy 'Tök jók' viszont én ennek ellenére is megdicsérem, hogy 'K*rva jól írsz'

2012. márc. 8. 15:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Aki a másiktól irigyli ezt a kis dicséretet is, nem barátnő, az biztos. Akkor élvezkedjen a dicséreteken, ne vedd el ezt a sovány örömét. :)

Te pedig alkoss magadnak, esetleg töltsd fel olyan oldalakra, ahova író és költőpalánták töltik fel műveiket, esetleg kapsz építő jellegű kritikát is, kapsz tippeket, stb.

2012. márc. 8. 15:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm:))

Azt hittem sokak szerint bennem lesz a hiba, de akkor az én meglátásom is jó, hogy ez tényleg nem barátság.

2012. márc. 8. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Igen gyerekes vagy te is és ő is.
2012. márc. 8. 16:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Eddig mindenki tudott normálisan válaszolni:) Tisztában vagyok vele, de te is voltál gyerek, plusz ebben az adott helyzetben, most épp nem azon kattogok, hogy gyerekes-e...
2012. márc. 8. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátom, ne akard megtudni, hogy mi lett ennek a vége... Amúgy a te esetedben, az én véleményem szerint, te nem vagy irigy, a barátnőd az...
2012. márc. 8. 18:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)

Nekem sem jön be ez, hogy most Ő akarja magát 'sztárolni' főleg, hogy pont akkor amikor én kezdtem el, még csak nem is akkor mikor már kicsit megunom ezeket a verses dolgokat, hanem egyből Ő akar felszínre kerülni, kicsit szánalmasnak tartom

2012. márc. 8. 19:59
 10/11 anonim válasza:

Húú..de ismerős! :)

Most van egy barátnőm..és már nem vagyunk olyanok mint régen. Ő is mással van pl. iskolaszünetekben, és én is! Mert ez lett a vége annak hogy ő mindig, mindenben jobb akart lenni nálam.Mikor erre semmi szükség.Amikor "természetet fotóztam" akkor ő is ugyanúgy tett.Ugyanúgy fényképezte le a fát a nappal ahogyan én..aztán feltöltögette netre..meg ilyenek :) És ő volt az irigy rám..:) És a te esetedben ez ugyan így van :) Ő az aki irigy..és mellesleg szerintem kicsit szánalmas amit csinál, és vicces..:D Nem te viselkedsz gyerekesen..de ő határozottan igen ;)

2012. márc. 10. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!