Létezik olyan, hogy egy apa irigy a lányára? Mit kezdjek vele?
Édesapámat nagyon szeretem, de nagyon rossz a kapcsolatom vele. Állandóan azon van, hogy lehúzzon, hogy eltántorítson az (amúgy realista) terveim megvalósításától, hogy a saját pesszimista akaratát rám erőltesse.
Néhány példa:
Engem elsőre felvettek az első helyen megjelölt egyetemi szakomra, pedig szinte soha nem tanultam a gimiben. Őt sokadszorra vették fel anno, és elmondása szerint rengeteget készült rá.
Úgy sikerült felsőfokú nyelvvizsgát tennem (igen jó eredményekkel) hogy egyetlen forintot sem költöttem az oktatásomra kivéve a vizsgadíjat. Ő a saját anyanyelvéből nem tudott felsőfokút tenni.
Összespóroltam némi pénzt és egy kisebb tíz év körüli autót szeretnék venni, de valami örült módon hőzöng, hogy nem, nem, nem lehet! Neki 28 évesen volt az első autója, egy 20 éves Zaporozsec és azóta se tellett neki fiatalabb autóra pedig az nem tegnap volt..
Hát ez furcsa dolog,mert szerintem egy szülőnek annál nem lehet nagyobb öröme,mint ha gyermekei többre viszik,mint Ő.
Ez a fejlődés!
Gratulálok! Ügyes csaj vagy :)Csak így tovább!
Ne hagyd hogy apád bármitől is eltántorítson!
(mellékesen azért megjegyzem, hogy egy normális apa örül a gyereke sikerének, nem hátráltatja mindenben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!