Miért ne legyen öngyilkos az akinek semmi se jön össze az életben?
Azoknak könnyebb akik:
Italozás
Motorozás
Csajozás
Tanulás
Ebben a szellemben lényegesen könnyebb az élet, de aki egy kicsit is mélyebbre lát, hát az már nehezebb sajnos. Ellenben valahogy meg kell tanulni kezelni a problémákat. Isten tudja, hogy. Időnként igen nehéz.
Mert sokaknak hiányoznál..
legjobb barátodnak, barátnődnek.. szomszédoknak.. rokonoknak.. anyunak, apunak.. nagyszülőknek.. haveroknak..
nagyon sok ember empatikusan és szellemileg visszamaradott, ennél fogva a többség sosem fogja megérteni az öngyilkosokat, amíg igazán próbára nem teszi az élet
# 2/15
az öngyilkosok nagy részével pont a családja bánik el/hagyja magára
# 5/15
ez a gondolat nem segít kimászni a depresszióból, nem gyógyít betegségeket, nem tesz gazdagabbá, nem növeszt vissza végtagokat, és főképp nem törődik veled
# 8/15
szerencsés, aki elhiszi hogy bármit meg lehet oldani
# 11/15
részben igaz
részben meg nem a politikusok hibája hogy rosszindulatúak és hanyagok vagyunk embertársaink felé
# 12/15
a szellemiség mélységét nem a tevékenységek adják, hanem azok minősége
# 13/15
kérdés, hogy akiknek nincs ilyen, azzal mi a helyzet
# 14/15
ez a hungaristás kérdésed lesz
# 16/18
Nénikéd a visszamaradott! Mer egy öngyilkos aztán olyan fejlett, hogy nem képes feldolgozni a problémáit. Mindenkinek vannak problémái, de nem mindenki akkora gyökér, hogy ilyeneken gondolkozzon. Láttam pár tönkrement emberi sorsot, ahol fel sem merült az öngyilkosság
Bennem felmerült már párszor, kósza gondolat szintjén, mikor nagyon magam alatt voltam egy több mint egy éve tartó kudarcszéria után. Sose próbáltam végül megtenni.
Annyi befejezetlen dolgot hagynék magam mögött! Nem volna fair azokkal szemben, akiknek számít.
És anyám indoka: "Ne tedd meg, mert k*rva drága a temetés, nem tudnám kifizeti." xD
Szóval ne csinálj butaságot. Annyi mindenre van még lehetőség, kilátás! Az öngyilkosság gondolatát meg tedd el, ahogy én, egy olyan időszakra, mikor halálos és gyógyíthatatlan betegségben szenvedsz, és az utolsó rémes szakasztól akarod megkímélni magad. :P Addig meg igenis küzdeni kell és bízni... tudod, Madách után szabadon. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!