Vajon a barátaim-e még a barátaim?
kisvárosban lakok, és van ott pár barátom. fb-n mindig én szoktam rájuk írni, ők sosem (vagy nagyon ritkán), volt olyan, h az egyikkel fél évig nem beszéltem, mert nem írt rám, vagy hívott fel, vagy csöngetett be...
másik haverom is ilyen, ráadásul az elmúlt egy hónapban nem volt hajlandó lejönni velem, max csak az oszt társaival együtt (régen mindig lejött), és mindenféle kifogásnak tűnő dolgokat mond, aztán amikor elmondtam neki a véleményemet erről, akkor meg ő támadott le, h h örüljek neki, h bemutatott az osztálytársainak, meg h én sose hívtam el őt sehova (pedig ebben az évben amig ez meg nem történt szilveszterkor találkoztam az osztálytársaimmal, meg május közepén sátoroztam velük, szal nem gyakran találkozom az iskolai haverokkal).
szerintetek tényleg nincs jövője egy ilyen barátságnak, vagy csak én reagálom túl a dolgokat?
A barátságot ápolni kell, mindkét fél részéről.
Azt lenne érdemes kiderítened, hogy mi az oka annak, hogy őket már nem érdekli a barátság. Miért lettél nem kívánatos személy?
Nem csak te reagálod túl, ismerôs érzés ha az embert a barátai eltaszítják maguktól. Nincs kedved ismerkedni (barátilag)? Aztán ki tudja lehet h nem is laksz messze ;) Pls írj privátot :)
Am hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!