Nincsenek barátaim. Pedig nem tartom magam rossz embernek ha tudok segitek benne vagyok hőlyeségekbe . És mégis . Nekem sose lessznek igaz barátok? Akik voltak azokba csalodtam. Sekim nincs. Pedig jövöre esküvö.
A barátok sajna jönnek-mennek, ha csak nem igaz barátról van szó. Esetleg valami közösségbe járj el vagy olyan helyre, ahol lehet ismerkedni vagy ilyesmi.
21/F Miskolc:P
Szia!
Nálunk a családban általában a keresztszülők az anya-apa testvérei szoktak lenni nem barátok.
És ne aggódj nem te vagy az egyetlen eddig én is csalódtam mindenkiben de egyszer egy tanárom azt mondta hogy neki 40év alatt összesen egyetlen igazi barátot sikerült találnia de érte meg is halna/és fordítva is tehát van még időd 20év az még majdnem gyerekkor....
Én Hasonlóan érzem ezt az egészet. Nekem sajnos csak volt egy igaz barátom, akit elvesztettem. Ő lány, én fiú. És a barátja neki fontosabb volt mint én. Ha én nem írok rá, vagy nem kiabálok neki, rám se szarik... Mellesleg szomszédok vagyunk, de ő nem is érdeklődik, h mi újság van velem. Haverjaim is alig vannak :\
13/F, Nyékládháza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!