Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen rossz minden?

Miért ilyen rossz minden?

Figyelt kérdés
Folyton a jó emberek és a védtelenek szívnak mindenért.Én is folyton szívok.Az élet egy nagy rakás sz@r.Nincs értelme élni.:(((
2012. máj. 12. 19:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
Valamit nem jól csinálsz. Én is jó vagyok, mégis mindig mákom van.
2012. máj. 12. 19:47
 2/20 anonim ***** válasza:
Van értelme, az élet arról szól hogy a megoldandó feladatok jönnek és mennek és ezeket sikeresen kell megoldani, ha ez megvan akkor érdemes volt élni. Próbálkozni kell , folyamatosan, semmi sem állandó az élet folyton változik ahogy a helyzetek is, már csak ezért érdemes éni hogy megnézzük mi következik...
2012. máj. 12. 19:49
 3/20 anonim ***** válasza:

Hát néha szív az ember,néha nem.Valaki többet,valaki kevesebbet.Ez az élet.

Konkrétabban mi a baj?

2012. máj. 12. 19:49
 4/20 anonim válasza:
48%

Én öngyilkos leszek.

Csak anyukámat sajnálom. :'(

2012. máj. 12. 19:50
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Egészségedre utolsó, sajnálod mi, de tönkretennéd aztán megy utánad, állszent...undorító, de jobb is lesz, nem kell a sok negatív ember, így is sokan vannak.
2012. máj. 12. 19:55
 6/20 anonim ***** válasza:
Hát,hallod ezt én se tudom.Pedig nem ártana tudnunk.De én is gondoltam már ezt,hogy minden szar.Amúgy tényleg mindig a jók szenvdenek.Ez szarul van így.Mondjuk én hála a jó égnek,leküzdöttem a legszarabb problémámat,ami miatt rengeteget szenvedtem.És ez nagy dolog.Remélem hogy soha nem kell újra szenvednem tőle,attól a dologtól.Az a jó hogy a családommal többé-kevésbé rendben vagyunk.De most is lenne amin javítani kéne,de az nem egészen rajtunk múlik,szóval az olyan.Ebből azt akarom kihozni,hogy ha van családod,aki támogat,meg barátaid,rokonok esetleg ismerősök,akkor az is sokat segíthet.Nekem sokat segítettek a barátaim mikor elég nagy zűrök voltak.Az is jó,ha vannak kitűzött céljaid,és sikerélményt,motivációt adnak ha eléred őket,ha a többi dolog nem is sikerül,akkor legalább az.Szóval csak van valami kis kiút a szar helyzetből.Ha leírod mi a baj,szívesen segítek.
2012. máj. 12. 20:04
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Az a baj,hogy folyton egyedül vagyok,vagy olyan emberekkel összezárva,akiket nem kedvelek.Akiket meg bírok,azokat valahogy mindig elsodorja az élet.Vagy eltűnnek.Vagy nem tudom.De ez már szörnyű.És egyedül nincs értelme az életnek,akárki akármit is mond.Folyton azt kell néznem,hogy mások milyen jól elszórakoznak a barátaikkal,meg a párjukkal,én meg folyton egyedül vagyok,kívülálló és csak nézem a többieket.Bocs az önsajnálatért,de most nagyon nagyon nagyon rosszul érzem magam és csak a rosszat látom.Mostanában volt egy jó időszakom,kezdtem jól érezni magam,de letettem a cigit és 3X olyan nehéz lett minden.
2012. máj. 12. 20:37
 8/20 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? merre laksz?hány éves? a párommal mi sem találunk olyan embert/párt aki nem negatív, jót lehet programozni, elvagyunk, összejövögetünk és nem hagyjuk szarban a másikat...ritka ám az ilyen.
2012. máj. 12. 20:39
 9/20 anonim ***** válasza:
Én is szivesen barátkoznék veled.:)
2012. máj. 12. 20:44
 10/20 anonim ***** válasza:
velem is?(:
2012. máj. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!