3/12 anonim válasza:
az, hogy mindenben a jót kell nézni! nincs lehetetlen! én marhára optimista vagyok, és lehet hogy ez lesz egyszer a vesztem is :D
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 26. 21:47
5/12 anonim válasza:
Az h tudom akármi is történt a nap folyamán, este hazajövök a lakásomba, a páromhoz :D De ha a macska az ölemben dorombol, az is felvidít.
Spanglival nem élek, az nagyon káros. Bongból sokkal egészségesebb szívni és jobban is üt. :D
8/12 anonim válasza:
Az, ha kimondom, mitől van rosszkedvem, és megteszem a szükséges lépéseket, vagy elfogadásokat. Utána jöhet a móka és a pihenés.
Enélkül nem fogod valóban élvezni azt, ami "felvidít", ezt hívják pótcselekvésnek, kompenzációnak, "belemenekülésnek", vagy a rossz kedv tüneti kezelésének.
9/12 Doruss válasza:
Hogyha csak úgy rossz kedvem van, de amúgy nincs nagy baj, akkor segít, ha zongorázom, vagy játszok a kutyámmal, vagy beszélgetek a legjobb barátnőmmel. Viszont ha tényleg valami baj van, akkor ezek nem igazán segítenek úgy hosszútávon. Akkor zenét hallgatok és merengek, átgondolom a dolgokat és igyekszem elrendezni őket a fejemben, túltenni magam rajtuk.
10/12 Doruss válasza:
Ja, meg ha csak úgy nyomott hangulatban vagyok, néha jót tesznek a vígjátékok is. Vgy valami jó könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!