Miért van az, hogyha valami rossz dolog sokszor történik
velem akkor sem változom meg pedig tudom, hogy kellene?
Figyelt kérdés
Most legutóbb is összevesztem egy barátnőmmel már másodszorra is. Sírtam megint ő dühös volt. Most még a facebook-ról is letörölt. Remélem azért meggondolja magát. A veszekedés oka pedig nem változtam semmit csak annyit, hogy főzni tanultam. Pedig felnőttesebben kellene viselkednem, gondolkodnom, nem hívogatni naponta piti ügyek miatt, kiakasztani a hülyeségemmel, pofátlannak lenni (bár ezt nem értem),hisztizni, meg hasonlók. Ezekben nem tudtam változni és azt mondta hagyjam békén :( Pedig nekem fontos barátnő volt azt nem tudom neki mennyire voltam fontos.6 éve tart ez és mondta neki már nincs türelme hozzám. Már sokszor megpróbáltam változni sikertelenül. Pedig tudom, hogy meg kellene de egyszerű nem tudok, vissza szeretném szerezni a barátságát csak nem tudom hogyan. Mióta olvastam olyan könyvet amit még ő ajánlott az volt benne minden okkal történik. Ennek vajon mi az oka, hogy 2x is megtörténik mégsem töröm magam? 20/L
2012. máj. 22. 21:11
1/4 anonim válasza:
Ha valaki a barátod, akkor igy is elfogad
2012. máj. 22. 21:13
2/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy voltam pszichológusnál is (amit ő szerzett) csak az volt a baj, hogy pénzes volt. Nem az én örültem neki mert beszélgettünk, segített de azért elég drága volt :S
2012. máj. 22. 21:15
3/4 anonim válasza:
Hagy békén! Egyértelmű jele hogy letöröld a facebookról!
Olyan akarsz lenni amilyennek ő mondta??? Olyan vagy amilyen vagy, magadért változtass ne másért, mert akkor még 80 évesen is azt fogod keresni, hogyan viselkedj, hogy neki megfelelj!!! :)
2012. máj. 22. 21:48
4/4 anonim válasza:
szerintem ez nagyon igaz:
"Ha változtatni akarsz az életeden, akkor százezer lépés fájdalmával kell megküzdened. Elindulsz, egy lépés fájdalom. Továbblépsz, még egy lépés fájdalom, de ebben az egy lépésben hogyan lenne benne a százezer lépés fájdalma? A gyáva ember ettől az egy lépés fájdalmától fél. És racionális hazugságokkal próbálja megmagyarázni, hogy miért is nem teszi meg. Mert aki fél, az elkezd kifogásokat gyártani, hogy megmagyarázza a saját szegényes lelki bizonyítványát. Ahelyett, hogy szembenéznénk azzal, mit tettünk magunkkal, elkezdjük sajnálni magunkat. Ami jajveszékelésbe fordul, majd marjuk magunkat, hogy lehettünk ilyen hülyék. De még mindig nem változtatunk." (Csernus Imre)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!