Mit csináljak, hogy ne röhögjenek ki az osztálytársaim? Hogyan bírjak ki velük még 4 hosszú évet?
Utálok az osztályom előtt tesizni, mert félek, hogy kiröhögnek. Anyukám tegnap eléggé ki volt akadva, hogy testnevelés órán állandóan ülök. Mondtam neki, hogy nem szeretek előttük tesizni, erre azt válaszolta, hogy ez is csak egy hülye kifogás, mert igazából annyi az egész, hogy lusta vagyok. De nem csak tesin, más órákon is ez van, mindig találnak valami okot, hogy kiröhögjenek. Az a legrosszabb, hogy a osztálybeli "barátaim" is ezt csinálják. De ugye mégse lehetek egyedül egész nap, ezért inkább elviselem.
Egyébként osztályon kívül vannak barátaim, nekik sosem beszéltem erről a büszkeségem miatt.(Meg igazából nem akarok terhelni senkit a gondjaimmal és nem nagyon bízok senkiben) A szüleim is azt hiszik, hogy sok barátom van az iskolában, mindenkivel tök jól elvagyok, stb. Régen ez is volt, eléggé népszerű voltam, de nyolcadik után ugye új suli, új környezet, új emberek.
Tudom, hogy van sokkal rosszabb eset is de nagyon rosszul esik, annyira szomorú vagyok, minden nap esténként rám jön a sírás. Hogyan bírjak ki még 4 évet velük? Ja, és mondanátok nekem valami kedveset vagy vigasztalót, most iszonyatosan jót tenne a lelkemnek. :)
(Bocsi, ha hosszú lett, most végre kiírhattam magamból ezeket a dolgokat)
15/L
Remélem, hogy az én osztálytársaim is megkomolyodnak majd. :) Hát én is gondolkoztam már új iskolán, de félek, hogy nem tudnék beilleszkedni egy összeszokott közösségbe.
# 20
Igazad van, de azért néha belegondolok, hogy másoknak sokkal rosszabb a helyzetük pl. meghaltak a szülei, súlyos betegség, stb.
Szerintem jobb ha kinyitom a számat, így kevesebbet bántanak, nem barátokat akarok ott keresni. :)
Köszönöm a válaszokat :))
fölösleges ebben reménykedni, vannak akik egyetemen is ugyanezt csinálják tovább, úgyhogy várhatsz 24 éves korodig hogy megkomolyodjanak
ha csak ez bánt akkor tedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!