Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Ez már nem...

Mit csináljak? Ez már nem lehet igaz!

Figyelt kérdés

Képzeljétek... itt volt nálunk egy kicsit apukám bátyja (2 évvel idősebb apukámnál és a keresztapám is egyben) és először megvicceltek (csengettek, keresztapa állt az ajtóban, megkérdezte hol van apa én meg mondtam hogy elment a Tescoba nekem azt mondta és erre előjött apa és jót nevettek rajta...). Majd később apa mondta, hogy keresztapa nem akar a netnél látni engem 9 után mert ha meglát akkor bejelent és letiltanak... és apa igazat ad neki, nem áll ki mellettem!

Meg amikor voltunk az állatkertben Nyíregyházán öten (apa, én, keresztapa, keresztapa kisfia és egy másodunokatesóm), az állatokra is azt mondták h ott van Veronika (Veronika én vagyok). Én is nevettem ugyan, de ezt csak velem csinálták!

Meg amikor voltunk a salakmotorversenyen négyen (én, apa, keresztapa és az ő kisfia), hazafele jövet apa azt mondta hogy a következő salakmotorversenyre csak ők jönnek hárman, én kérdeztem, miért, keresztapa meg ott ordibált velem, hogy nem hagytam békén a kisfiát meg ilyenek! Holott csak csiklandoztam meg viccelődtem vele!!

De miért élvezik hogy így szórakoznak velem?? Most mi van?? A keresztapukám nehogy rászóljon a gyerekére, ha velem rosszat tesz! Nehogy!! Csak rám ha én vele!! Mintha kiskirály lenne!! Pedig vele nincs semmi baj a gyerekkel meg apukámékat is szeretem de már nem bírom sokáig h ilyenek... Segítsetek!

12 éves vagyok és lány

2012. máj. 30. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
próbálj meg csak a szüleiddel leülni és beszélni velük! csak 3an legyetek ott! mond el h ez téged nagyon bánt
2012. máj. 30. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:

De gyerekesek a rokonaid, úristen...

Nincs anyukád, nővéred, vagy valaki más, akivel eljárhatnál moziba, kozmetikushoz, fagyizni stb.?

Ezentúl mondd meg apudéknak, hogy nem akarsz velük menni... Lehet ha egy ideig nem mész velük majd máshogy viselkednek.

2012. jún. 1. 04:12
 3/3 anonim válasza:
Nem is tudtam létezik a Family Guy-os Meg.
2012. jún. 5. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!