Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Furcsán érezzük magunkat...

Furcsán érezzük magunkat néhányan, vagy sehogy?

Figyelt kérdés

Mintha már nem éreznék semmit. Nem hatnak meg a dolgok. Régebben pedig nagyon szentimentális, szinte patetikus voltam. Főleg, amikor verseket olvastam, zenét hallgattam. Nagyon mélyen érintettek a művészetek. Mostanság már, egy ideje nem izgat az egész. Az élet csak folyik mellettem. A szerelemért is, úgy érzem meghaltam volna, de egyre kevésbé érdekel. Sőt, már szinte egyáltalán nem. Pedig végül is, nem volt részem benne soha eddig. 24 évem ellenére.

Fiú vagyok amúgy

2012. máj. 29. 16:14
1 2 3
 21/26 GhostRider3 ***** válasza:

én nem vagyok ilyen alkat, csak megértő, mert néha nálam is előfordul, csak nálam rövid ideig tart, mert tudom kezelni magam és talán más az alapjellemem

tipp:

le kell foglalni magad, kihívásokkal szembenézni, pihenni, enni, aludni, megfelelő időben és mennyiségben, ezek összhangja jó közérzetet teremt. társasági élet sem árt, meg megfelelő környezet.

2012. jún. 4. 18:21
 22/26 anonim ***** válasza:

Ismét én vagyok, aki felvetette, h mesélhetsz magadról, kedves kérdező.

Annyiból pontosítok, hogy bár az általad magadról írtak közül sok minden igaz rám is -főként azon beszélgetésedre kaptam fel fejed Ghost-tal, hogy az egyéniségek nehezen találják meg egymást, valamint nem sok értelmét látjátok ti sem barátkozni a rosszindulatú, felszínes, korlátolt többséggel-, szóval mégis annyiból pontosítok, hogy nálam nem jellemző az érzelmi tompaság. Azonban számos hangsúlyos tényező terén tényleg hasonszőrűek vagyunk, úgy tűnik.

Az elmondható talán, hogy évről évre -a körülményekhez képest- egyre inkább egyensúlyba kerülök érzelmileg is, ez pedig pozitiv dolog, annak ellenére, hogy egykori kamaszkori túlzott érzelmességem némileg alább hagyott, bár még így is szentimentálisabb vagyok az átlagnál -igaz, kevésbé is mutatom ki, ill. ritkábban-, valamint az önkifejezés, a művészi alkotás, -befogadás lét elemem.

Nos, hogy priviben, avagy itt írj magadról? Jelenleg számomra is megfelel bármelyik változat, szívesen olvasnálak.

Egyébként én is férfiember vagyok.

2012. jún. 5. 20:21
 23/26 A kérdező kommentje:

Nos, akkor írok néhány gondolatot, ha érdekel. Mostanság újra, csak a műveszetekhez tudok fordulni. Nincs más az életemben. Egyetlen menedékem. Hiába az apátia. És az alkohol időnként.

Márai Sándor, Szerb Antal, Kosztolányi Dezső, Csáth Géza. Akik az utóbbi időben hatással voltak rám. Illetve még: Popper Péter, Feldmár András, Sári László.

A zenészek, elődadók közül pedig: Soko, Adam Green, Lail Arad, Nick Drake, Norah Jones.

És jópár film mint pl. a Leaving Las Vegas, Ben X, Töredék-Maár Gyula.

És még sorolhatnám persze. De ezek akik az utóbbi pár hónapban, nagy hatást gyakoroltak rám.

Írhatnám magadról te is. Mit szeretsz? Mi érdekel leginkább?

2012. jún. 5. 22:25
 24/26 GhostRider3 ***** válasza:

# 22/23

ez csak egy vélemény, alapvetően mindenkinek más az értelmes ember

2012. jún. 6. 06:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Volt egy érzésem, hogy már veled is levelezem. :) Küldj egy privit, hogy a "furcsán érezzük magunkat" kérdést te tetted fel, és a nick nevedből egyértelművé válik sejtésem, hogy te vagy az egyik levelező társam. :)

Legalábbis az Adam Green sejteti velem, és a magányosság témája... de lehet, h tévedek, és nem priviztünk még... Érdekes lenne, ha mégis, mivel rákérdeztem e kérdésnél, hogy van-e kedved beszélgetni, te visszakérdeztél, hogy priviben-e, vagy itt, és tök poén lenne, ha már eleve levelezőtársak vagyunk egy ideje, csak hát e kérdésnél való beszélgetés során ezt nem tudhattuk. ;)

2012. jún. 6. 19:17
 26/26 anonim válasza:
Nekem most banatom van .SOKSZKR ERZEM ENIS ugy h kozombos lettem talalkozz baratokkal!
2012. szept. 18. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!