Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy fontosabbna...

Miért van az, hogy fontosabbnak tarjuk saját magunkat, mint másokat?

Figyelt kérdés

2012. jan. 26. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Mert mindenki ösztönösen a saját életben maradásáért küzd.
2012. jan. 26. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert saját magadért élsz nem másokért. Saját életedet éld, ne másét!
2012. jan. 26. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
ezaz.. miért kéne inkább mással törődnünk?? kövezzetek meg de NEM ÉRTEM.
2012. jan. 26. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha nem ütköznének annyira az érdekek, így fontosnak tarthatnánk magunkat is és a másikat is, és mindenki jól járna. :) Ami nekem jó, nem feltétlenül kell, hogy rossz legyen a másiknak, és ugyanígy megfordítva. :)
2012. jan. 26. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem egészen igaz. Az anyai ösztön erősebb annál, hogy magunkat életben tartsuk.
2012. jan. 26. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pl nem tartom elég fontosnak magam... másokat általában többre tartok. :S
2012. jan. 27. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert abbol a szempontból mindig te vagy a főszereplő/főhős és mint tudjuk ezek közül eggyik sem hal meg, még akkor sem ha mindenki más igen.
2012. jan. 27. 20:18
 8/8 eee333 válasza:

én speciál full önző vagyok(37 nő). egy életem van és azt úgy szeretném élni ahogy jól esik. persze ehhez pénz kellene.

ennek híján próbálom jól érezni magam a lehetőségekhez képest, próbálom azt csinálni amihez kedvem van.egy idős főnöknőm azt mondta tégy úgy hogy a párod higgye azt hogy amit csináltok azt ő akarta.ettől ő elégedett te meg elérted amit szerettél volna.igenis magunk vagyunk az elsők, magunknak kell vigyázni magunkra senki nem vigyáz ránk.én megértem azt is aki nem szül gyermeket erre a világra, mert utána már ugye nem maga lesz az első.

2012. febr. 17. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!