Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Furcsán érezzük magunkat...

Furcsán érezzük magunkat néhányan, vagy sehogy?

Figyelt kérdés

Mintha már nem éreznék semmit. Nem hatnak meg a dolgok. Régebben pedig nagyon szentimentális, szinte patetikus voltam. Főleg, amikor verseket olvastam, zenét hallgattam. Nagyon mélyen érintettek a művészetek. Mostanság már, egy ideje nem izgat az egész. Az élet csak folyik mellettem. A szerelemért is, úgy érzem meghaltam volna, de egyre kevésbé érdekel. Sőt, már szinte egyáltalán nem. Pedig végül is, nem volt részem benne soha eddig. 24 évem ellenére.

Fiú vagyok amúgy

2012. máj. 29. 16:14
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Raadásul az utóbbi időben elég gyakran italozom. Természetesen egyedül. Bár ez sem izgat különösebben, ahogy gondolom, az emberek nagyrészét.
2012. máj. 29. 16:24
 2/26 anonim ***** válasza:
Mi ez a királyi többes? Hányan vagytok?
2012. máj. 29. 16:32
 3/26 A kérdező kommentje:
Többen vagyunk ja. Elég sokan, ami azt illeti.
2012. máj. 29. 16:37
 4/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ez volt a lényeg te hereputtony! Egész más. A csideológia, a másképp avagy sehogyan? Kérdéskör.
2012. máj. 29. 16:52
 5/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg valami bekattant nálad. Vigyázzál ezzel. Kelj fel a gép mellől, és igazi emberekkel beszélgess, normális témákról, mert itt és így csak leépülsz.
2012. máj. 29. 17:52
 6/26 A kérdező kommentje:
Igazad van. Bár, azt nyilván nem tudhatod, hogy milyenek is azok a bizonyos normális témák.
2012. máj. 29. 18:02
 7/26 anonim válasza:

Ja,én vágom ,mi van veled.

Egyszerűen csak eleged lett belőle,hogy te hiába teszel meg bármit(hiába vagy kedves,segítőkész,odafigyelő az emberekkel),téged le se sz*rnak az emberek. Ezért most már átestél a holtponton,és most már te is lesz*rod őket. Ez egyfajta védekezési mechanizmus,ami úgy látszik kialakult nálad,még ha nem is tudatosan. Eddig hiába tettél bármit is,nem volt értelme,ezért most már inkább nem is teszel semmit,így legalább nem ér csalódás. Üdv a klubban.;) Az én esetemben ez most ugyanígy bekövetkezett,pedig én még csak 20 vagyok.

Nyugi,nem kattantál meg,ez csak egy ideiglenes állapot, hogy kizökkenj belőle,ahhoz valami nagyobb szabású dolognak kell történnie.

Az én esetemben már elindult a változás, egész pontosan egy lánynak köszönhetően,akiről egyre inkább az derül ki,h elviselhetetlen személyiségem ellenére,kedvel ,elvisel engem,sőt, talán szeret,amit eddig senki sem adott meg nekem...

2012. máj. 29. 18:23
 8/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és örülök a sikerednek. Én nem tudnám elképzelni ezt a szerelem dolgot, de időnként jó hallani sikerekről. Legalább másoknak sikerült. Te még csak 20 vagy, valószínű időben ért a változás. Jókor sikerült a változtatás.
2012. máj. 29. 18:33
 9/26 A kérdező kommentje:

'Cause I don't have the time

And I don't have the patience

What do you take me for

Why must I wait

'Cause while you decide

I'm f*cking suffocating

'Cause if you can't find the time

My bleeding heart won't make it

2012. máj. 29. 18:56
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi az , hogy sehogy se érezné magát az ember? hisz mindig érzed magad valahogy. Sehogy nem létezik. vagy jó vagy rossz. sehogy nincs. Úgy beszélsz mint egy öregember, akinek nem volt senkije és egy isten háta mögötti helyen élt egyedül és a halálos ágyán fekszik és a nem létező szőrös bundás kutyájához beszél. De ember ! éljél már! 24 éves vagy!!! nem 2400 éves! Fiatal vagy (na , mondjuk tőlem öregebb, de ezt ne vegyük figyelembe) Nyisd ki szemeid, kelj fel a gép elől és mars ki az utcára! vagy akárhova! menj erdőbe, beszélgess az állatokkal vagy a fákkal! Én is úgy voltam mint te, olyan minősíthetetlen kedvem volt (tehát alpárisággal élve, sz@r kedvem volt), de mondtam magamnak, hogy te állat, hát nem vagyok én öregasszony! Úgyhogy összekapartam magam és elkezdtem élni. Most ott tartok, hogy eléggé ingerült vagyok, szóval ha hülyén, rendezetlenül írok, akkor az azért van. na meg lemondani a szerelemről?! Badarság! annyi nő él Magyarországon, na de még a Földön! Azt ne mond, hogy kevés a választási lehetőség. Szóval talpra fiam , menjél és élj! Az italozást pedig hanyagold! (kevés kiábrándítóbb van egy férfiban mint az alkoholtól bűzőlgő lehelet ...na jó a hagyma talán rosszabb, de attól még tudsz tisztán gondolkodni)

19/L

2012. máj. 29. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!