GhostRider3 kérdése:
Van valaki abban a helyzetben, hogy szeretne értelemes embereket találni, ő maga is különc, de nem sikerült neki?
Figyelt kérdés
az a meglátásom hogy ez az ország tele van ostoba emberekkel, és már szinte csak külföldön látok esélyt. talán elszórva az országban van pár értelmes ember de nekem nincs se pénzem se időm ara hogy 200kteket utazgassak 1-1 emberért, és nem is hiszek a távkapcsolatokban2012. máj. 29. 08:02
11/14 anonim válasza:
Nem, nem szántam kötekedésnek. Túl sokan aggatják magukra ezeket a jelzőket, mindenféle semmiből előkapott indok miatt, ezért érdekelt.
Megkérdezhetem merre felé laksz?
Ha úgy jobban tetszik akkor írd privátban.
12/14 A kérdező kommentje:
pesti vagyok
2012. máj. 30. 19:47
13/14 anonim válasza:
Én is...
Ha gondolod írj privátban, beszélünk, aztán meglátjuk...
14/14 anonim válasza:
Mennyi idős vagy kérdező?
Én is hasonló helyzetben vagyok, és szintén budapesti.
Esetleg beszélhetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!