Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nehez helyzetben vagyok,...

Nehez helyzetben vagyok, velemenyek?

Figyelt kérdés
Melankolikus termeszetu vagyok szoval nagyon hamar megtudnak bantani foleg ha valaki goromba velem. A tavaly vegeztem. A suli ideje alatt nem volt ezzel nagyon sok gondom mivel jo baratok vettek korul elveztem az eletet a fiatalsagot, persze elofordult, hogy termeszetembol adodoan megsertodtem de hamar tultettem magam rajta mivel olyan volt a kornyezetem. A problema az, hogy most egy teljesen mas kornyezetben kerultem, (suli utan osszepakoltam es kijottem kulfoldre egyedul). Olyan emberekkel dolgozom akik eleg gyakran (napiszinten) gorombaskodnak ami az elejen elegge lesulytott es megterhelt. A kerdesem az lenne, hogy valtsak munkahelye ami lehetseges vagy inkabb azon legyek, hogy megtanuljam nem felvenni maskep kezelni az ilyen helyzeteket?
2012. máj. 7. 22:12
 1/4 anonim válasza:
szerintem törekedj rá, hogy ne látszódjon rajtad a sértődékenység. ha valakin látszik, hogy felveszi az ilyen dolgokat, tuti megtalálják és nem hagyják békén amíg ki nem tör belőle a vadállat. ami a legjobb, ha látványosan leszarod az egészet. mosolyogj rájuk és mutasd meg, hogy erős vagy. ennyit tudok javasolni
2012. máj. 8. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi!:)
2012. máj. 8. 15:15
 3/4 anonim válasza:

nehogy!!

A lelki világod egy egész. Emberfüggő, milyen könnyen tudnak belőle lecsippenteni egy darabkát, vagy hogy milyen gyorsan tevődik vissza. Ha csak azon változtatsz, hogy pokerface leszel, ki fogsz borulni, elveszted a fejed stb. nem fog jobb lenni a jövőre nézve.

Javaslom, hogy próbálj meg magasabb szintre lépni, biztosan van a múltadban Valami, ami kiváltotta a sértődékenységet. Ha nem is találsz, keress, de a lényeg az, hogy magát a tulajdonságot kell legyőznöd! Nem pedig azt, hogy mit sugárzol mások felé!!

2012. máj. 8. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is!
2012. máj. 8. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!