Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Különc lennék (a többit lent...

Különc lennék (a többit lent olvashatod)?

Figyelt kérdés
Nincs és nem is volt iPhoneom se semmilyen Apple termékem, okostelefonom, kocsim, motorom, nem játszottam még egyszer sem WOW-val se COD-dal, nincs laptopom, csak egyszerű nem drága gépem. Mégis eléggé kockának tartanak, pedig az időm nagy részét biciklizéssel és zenehallgatással töltöm, mintsem játékokkal. 18F
2012. ápr. 5. 23:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. ápr. 5. 23:51
 2/13 anonim ***** válasza:
nem vagy az. én se vagyok az. (nekem van laptopom és biciklizés helyett focizok, de szórol-szóra megegyezek a leírtakkal)
2012. ápr. 5. 23:58
 3/13 anonim válasza:
nem
2012. ápr. 5. 23:58
 4/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem ilyen dolgoktól lesz valaki különc. Az ember kisugárzását és szociális kapcsolatait kell nézni szerintem
2012. ápr. 5. 23:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Egy valamit ne felejts el! NE ÉRDEKELJEN KI MIT GONDOL RÓLAD? MERT AZ NEM TE VAGY! Éld az életed, érezd jól magad, de ne érdekeljen mások véleménye!... Csináld, amit szeretsz, amiben örömöd leled. ez a lényeg, az örömszerzés...:) jó éjszakát:D
2012. ápr. 6. 00:08
 6/13 anonim ***** válasza:
természetesen, van hogy mások épp jót akarnak neked, segíteni véleményükkel, de ami negatív, engedd csak el a füled mellett:))
2012. ápr. 6. 00:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát, sokat segítettek!
2012. ápr. 6. 00:36
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
Te nem különc vagy, csak betűzöm g y ö k é r ! :D
2012. ápr. 6. 08:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy különc ..
2012. ápr. 6. 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Különb vagy azoknál, akiknek minden ilyen gépük és eszközük megvan, mert te értelmesen töltöd a szabadidőd, ők meg beülnek játszani a gép elé. :) (Nekem sincs egy használtan vett régi gépnél több ilyenem, inkább olvasok, rajzolok. Buszon nem okostelefonozok, hanem kihasználom a fantáziám, hogy ha hazaérek tudjak mit rajzolni.)
2012. ápr. 6. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!