Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Különc lennék (a többit lent...

Különc lennék (a többit lent olvashatod)?

Figyelt kérdés
Nincs és nem is volt iPhoneom se semmilyen Apple termékem, okostelefonom, kocsim, motorom, nem játszottam még egyszer sem WOW-val se COD-dal, nincs laptopom, csak egyszerű nem drága gépem. Mégis eléggé kockának tartanak, pedig az időm nagy részét biciklizéssel és zenehallgatással töltöm, mintsem játékokkal. 18F
2012. ápr. 5. 23:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

iPhone meg Apple-t nem is fogtam a kezemben :))). Okos telefont csak a tesómét láttam. Kocsi, motor túl drága nekem. WOW-t sem játszottam. COD4 szerintem klassz. Sőt facebook profilom sincsen.

Nem értem hol a probléma? Keress olyan társaságot, ahol nem a tudatlanság meg a hülyeség a divat.

2012. ápr. 6. 15:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert a kockát már leginkább az ilyenekre is használják .. Nem a gyökér a legjobb szó rá, ahogyan az egyik válaszoló írta, de szerintem tudod mire gondolok.
2012. ápr. 7. 01:22
 13/13 anonim ***** válasza:
ez nem különcség. nekem pl. azért nincsenek ilyen cuccaim mert csóró vagyok.
2012. ápr. 7. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!