Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha lehetne időutazni, ti...

Ha lehetne időutazni, ti előremennétek megnézni egy-két dolgot?

Figyelt kérdés

Pl. hogy hogy fogtok élni?

Milyen családod lesz?

Megnézni a leendő gyermekeidet?

Megtudni, hogy sikeres leszel-e?

Hogy hol fogsz élni?

Vagy esetleg azt, hogy mikor és miben fogsz meghalni? Ha meg lehetne tudni a dátumot és az okot, tudni akarnád?

2012. máj. 28. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha akárhányszor mehetnék az időben előre vagy hátra akkor én mindkettőt megtenném . Ha előre mennék , akkor egy 200-300 évet mennék előre . Rengeteg tárgyi bizonyítékot és videót na meg képet készítenék , a már valószínűleg tönkretett Földről . Mikor visszatérnék ezt megmutatnám az emberiségnek , hogy mi felé tartunk . Ha vissza akkor pedig a történelmi kérdéseket tárnám fel . Mint hogy hogyan építették a piramisokat , ki találta fel a puskaport használó fegyvert . És ez már elmélet , de ha a multiverzum elmélet igaz akkor minden vissza és előre utazásnál két új univerzumot hozok létre . Ez esetben én vissza utazásnál mindenfélét kipróbálnék . Például Napóleonnak segítenék és győzelemre vezetném , lelőném Hitlert és még sok mást . Kíváncsi lennék hogy mi lenne ezeknek a változtatásoknak a végeredménye .
2012. máj. 30. 19:33
 12/13 anonim válasza:
én visszamennék az időben és agyonverném az első emlőst aki lemászott a fáról, vagy azt amelyik először vett eszközt a kezébe!
2012. jún. 3. 10:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Simán, mennék előre is, hátra is. mindent megnéznék! :)
2012. jún. 7. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!