Mit csináljak? Én ezt így nem bírom tovább!
15éves lány vagyok,fél éve kezdtem el fogyókúrázni,akkor voltam 62kg a 162centimhez. Április elejére sikerült elérnem az 50kg-t,az álomsúlyomat,de még mindig nem éreztem magamat vékonynak,ezért tovább folytattam..Most vagyok 48kg,de még mindig kövérnek látom magam. Napi 10× álok mérlegre,ha nem többször,és ha eszek valamit,akkor lelkiismeret furdalásom van,de ha sikerül megállnom hogy ne egyek,akkor pedig örülök a fejemnek.. Ha eszek akkor utána az jár a fejemben h basszus ezt nem kellett volna..
Rettegek attól,hogy vissza fogok hízni..mindig ezen jár az eszem,és már elegem van ebből,hogy eszek valamit,és utána tök szar lesz a kedvem:(
Mit tegyek? Légyszi segítsetek! :(
Jabiza! Így kezdődik az anorexia.
Javaslom állj rá egy táplálkozási rendre és tartsd be akkor nem hízol vissza. A vissza hízás az mind a következetlen táplálkozásból meg az össze-vissza kajálásból ered.
Én hosszú évek kínlódása után adtam le tetemes mennyiségű súlyt. Kb két éve tartom magam és nem éhezek. Csak kiiktattam a cukrot és a cukrozott dolgokat, odafigyelek a zsírokra és legfőképp a szénhidrátokra mert jobban hizlalnak, mint a zsír.
Sertés hús ritkán, kenyér, rizs, tészta, krumpli egyéb szénhidrátok max. délig, fél egyig, lefekvés előtt két-három órával már semmi.
Levesek, főzelék elsősorban.
Szép ütemes fogyást eredményezett, és miután a szervezetem megszokta néha ma már bűnözök is. Már eszek diétás sütit, ma is sütöttem graham és durum lisztből édesítővel.
Lehet néha lazítani egy kicsit.
Az ötven kiló meg pont jó. Különben is fejlődésben vagy pont most nem kéne kicsinálnod a szervezeted. Itt a nyár ha teheted egyél sok gyümölcsöt.
WELCOME TO ANOREXIA LAND.
gratulálok. fordulj orvoshoz
ha komolyan érdekel hogy hogyan tudod elérni a megfelelő testtömeged és megtartani, keress meg levélben és szeméylreszabott tanácsot adok
ez nem anorexia szerintem, de létezik egyszerű megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!