Én nem bírom ezt tovább. Ne bántsatok kérlek. Mi lesz így?
Figyelt kérdés
Nem bírom az élet nehézségeit.. régebben jó tanuló voltam motmeg nem megy:( nincs kedvem foglalkozni magammal,nem akarok élni.. nem mondom,hogy megölném magam,mert nem.. de jó lenne,ha egy hónapra lefagyasztanának..2012. jan. 9. 19:56
1/5 anonim válasza:
Korod,nemed?Így nehéz értelmes tanácsot adni :/
2/5 anonim válasza:
hát valószínűleg túlterheltek, túlterhelted magad, talán a szüleid is nagy terhet raknak rád. Biztosan rád férne egy kis lazítás, vagy kevesebb teher.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon keveset bírok...nagyon nagyon.. mi lesz így belőlem? 16/L vagyok.. semmi se megy és még olyan sincs,aki szeret:S:(
2012. jan. 9. 20:19
4/5 anonim válasza:
Egy kis pihenés és rendszeres sport jól jönne neked :/
5/5 anonim válasza:
Na pont ez a baj, ezzel riogatják szegény gyerekeket, hogy mi lesz belőlük, ha nem mennek egyetemre. Aztán tönkre mennek bele.
Ha lesz egy rendes szakmád, többet kereshetsz, mint egy egyetemet végzett.
Ne szarj be, mindig lesz valahogy. Tartós pasihoz még túl fiatal vagy, addig keress barátokat, akikben megbítzol, akiket szerethetsz, és ott vannak a rokonaid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!