Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem vagyok elégedett az élet...

Nem vagyok elégedett az élet körülményeimmel hogyan tovább?

Figyelt kérdés
vidéken lakom,van pár ismerösöm de azt leszámitva semmi,nyugalmatlan vagyok elégé rászólgánák valami rendes kapcsolatra,de már ott tartok szórakozni sem járok évek ota ,csak doli ezerrel,zárkozott vagyok leginkább ez zavar nehezebben érvényesülök az életben,hogyan lehet ezen változtatni?
2011. dec. 12. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
a vidék az ilyen. ezen csak úgy tudsz változtatni, ha össze tudsz szedni annyi pénzt, hogy lelépj egy élettel telibb helyre. ha az nem jön össze, akkor itt ragadsz, tudom, én is szellemvárosból tolom.
2011. dec. 12. 11:19
 2/3 A kérdező kommentje:
ha lesz lehetőségem "pénzem" ezt is fogom tenni! itt vidéken úgy mulik egy élet azt veszed észre hoppá 40 éves vagyok és akkor döbben rá az ember hogy a város fele kell húzni.se munka semmi lehetőség falun
2011. dec. 12. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:

igazából vidéki városban sem, én megyeszékhelyen lakom, kb mintha a csernobili zóna lenne.

Budapest már lüktetőbb, de az éjszakai élet más eu nagyvárosokhoz képest ott is csapnivaló, valószínűleg a magas árak, és a tré fizetések miatt.

2011. dec. 12. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!