Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet hogy beteg lennék? Nem...

Lehet hogy beteg lennék? Nem tudom lent több

Figyelt kérdés
néha nem tudom hogy igaz e ami velem történik vagy csak álmodtam vagy csak képzelem? olyanra gondolok hogy megyek az utcán és gondolkodok hogy keltem fel elképzelem és nem tudom hogy valóba úgy volt vagy csak kitaláltam, úgy érzem hogy csak egy hajszál választ el a teljes őrületöl, álmokba bújok el hogy ne lássam ezt úgy hogy elképzelem magam ügyvédnek pilótának vagy egy teljesen más embernek mint a többiek....
2011. nov. 26. 22:37
 1/3 bánomisén ***** válasza:

Az ügyvéd és a pilóta sem más ember, mint a többi, fantáziálni meg mindenki szokott. A reggeli felkelésemre meg én sem emlékszem már egy óra múlva, de minek is emlékeznék?

Hány éves vagy?

2011. nov. 27. 05:19
 2/3 A kérdező kommentje:
23
2011. nov. 27. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Bevallom, nem egyészen értem, amit írsz, de ha így érzel:

"úgy érzem hogy csak egy hajszál választ el a teljes őrületöl"

akkor lehet, hogy érdemes elbeszélgetni szakemberrel...

2011. nov. 27. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!