Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen megoldást tudnátok,...

Milyen megoldást tudnátok, mert már nem bírom így tovább?

Figyelt kérdés
Az van hogy pocsék az életem az apám eldobott engem,de közben a fiú tesómat meg istenítették,anyámmal egy szobabába vagyunk,mert ide kellett költözni a mamámékhoz és anyám nem tudom hány pasit ide hozott és szóval nem aludtak este,ha nem tornáztak az ágyban.De olyan is volt hogy egy maga volt anyám az ágyban és úgy.Akkor 6 éves korrom óta keményen kell dolgoznom szamóca sátrakkal 13-al .Hogy lehessen enni valóm.Akkor a Papám,ha megtud valami olyat hogy hazudunk neki képes megölni egyszer már mamámnak neki esett éjszaka.A nővérem nem szeret velem mutatkozni,barátaim nincsenek pedig beszédes lány vagyok csak mindegyik hamis.Egyszer már ki írtam ezt a kérdést csak nem kaptam rá választ.Tudtok segíteni?
2012. febr. 20. 18:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva!!!

Csak egy kérdés:

Mit jelent az,hogy "Akkor 6 éves korrom óta keményen kell dolgoznom szamóca sátrakkal 13-al ?"

Mik azok a szamóca sátrak? Sátorban,úgy,mint üvegházban nevelt szamóca?

2012. febr. 20. 18:32
 2/16 A kérdező kommentje:
hát olyasmi hogy rá kell húzni alá pedig fekete műanyagot kell tenni és ugye a szezon május végétől van június elején amikor nagyon meleg van ha pl: kint 35 fok bent 46 kb és nem állhatsz meg mert megvernek. :/ szóval?valami ötlet?Vagy tényleg ennyire pocsék az életem?
2012. febr. 20. 18:41
 3/16 anonim ***** válasza:

Nincsenek esetleg más családtagjaid, akikhez menni tudnál?

Amúgy ha bántalmaznak is, akkor ajánlom a gyámhatóságot...

2012. febr. 20. 18:45
 4/16 A kérdező kommentje:
nos eddig még nem bántottak úgy.És család tagjaim nem nincs a keresztanyámék most szeretnének gyereket és közel állnak ehhez a családhoz a bácsikámnak van három gyereke és így is szűkösen jönnek ki.teher lennék rajtuk az apám rész pedig alkoholista család.Apám amúgy is kitagadott mert neki a 60 éves barátnője kell közben pedig ő maga is csak 45 éves.
2012. febr. 20. 18:50
 5/16 anonim ***** válasza:
Mikor leszel 18, mennyit kéne még ott kihúznod?
2012. febr. 20. 18:52
 6/16 A kérdező kommentje:
14/L
2012. febr. 20. 18:55
 7/16 anonim ***** válasza:

4 év... Először próbálj meg beszélni velük. Lehetőleg olyannal próbáld megbeszélni a dolgot, akivel relatív jó viszonyod van. Ha van bárki más a családban akivel jóban vagy, számolj be nekik róla, hogy mi a baj.

Amennyiben ez nem hatásos és úgy érzed, hogy nem bírod tovább ezt ami a családban van, és kezd tönkretenni idegileg, akkor mindenképpen fordulj a gyámhatósághoz, mielőtt súlyosbodna a helyzet.

Ha nem ennyire borzalmas a dolog, akkor várj 4 évet, utána minél hamarabb próbálj meg munkát keresni és elmenni albérletbe.

2012. febr. 20. 19:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Esetleg még próbáld megbeszélni velük, hogy írassanak be kollégiumba, addig se vagy otthon-
2012. febr. 20. 19:02
 9/16 A kérdező kommentje:
nem akarnak mert azt hiszik hogy kuválkodom és ott még jobban azt tenném.
2012. febr. 20. 19:19
 10/16 A kérdező kommentje:
már mint ők azt hiszik.közbe ez nem így van.
2012. febr. 20. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!