Milyen megoldást tudnátok, mert már nem bírom így tovább?
Figyelt kérdés
Az van hogy pocsék az életem az apám eldobott engem,de közben a fiú tesómat meg istenítették,anyámmal egy szobabába vagyunk,mert ide kellett költözni a mamámékhoz és anyám nem tudom hány pasit ide hozott és szóval nem aludtak este,ha nem tornáztak az ágyban.De olyan is volt hogy egy maga volt anyám az ágyban és úgy.Akkor 6 éves korrom óta keményen kell dolgoznom szamóca sátrakkal 13-al .Hogy lehessen enni valóm.Akkor a Papám,ha megtud valami olyat hogy hazudunk neki képes megölni egyszer már mamámnak neki esett éjszaka.A nővérem nem szeret velem mutatkozni,barátaim nincsenek pedig beszédes lány vagyok csak mindegyik hamis.Egyszer már ki írtam ezt a kérdést csak nem kaptam rá választ.Tudtok segíteni?2012. febr. 20. 18:21
11/16 anonim válasza:
Hogy qrválkodsz??? Miből gondolják ezt?
12/16 A kérdező kommentje:
hát nem tom.mert ugye hip-hop táncos vagyok 3 éve és hogy anyám egy kicsit beképzeli magánnak a dolgokat hogy engem nem tom kik kocsival hoznak haza férfiakkal találkozom. :(
2012. febr. 20. 19:25
13/16 anonim válasza:
Ez se normális dolog... Ha ennyire "aggódik" akkor ne szajházzon le, hanem "menjen el egyszer és nézze meg mit csinálsz!
14/16 A kérdező kommentje:
mind1 valahogy csak kibírom.már nincs sok hátra.:)
2012. febr. 20. 19:28
15/16 A kérdező kommentje:
nem agodalomból teszi.valami másért még én sem tudom
2012. febr. 20. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!