Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? (több lent)

Mit csináljak? (több lent)

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem merek másokkal barátkozni, mert félek h kinevetnek vagy gúnyolódnak majd rajtam, vagy esetleg elszúrok vmit, vagy cikis helyzetbe hozom magam, stb....

egyszóval le blokkolok

tudom hogy bátornak kell lenni de egyszerűen nem megy csak a szűk baráti körömben, ott magamat adom hülyéskedek meg minden

a normális válaszokat előre is köszönöm

2012. máj. 26. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
mintha én tettem volna fel a kérdést..xd én csak akkor tudok megszólalni/ feloldódni , ha piálok.. (akkor sem az igazi, mert akkor nagyon hülye vagyok..xd) hát más megoldást még nem találtam erre...
2012. máj. 26. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Mintha én lennék... Ugyanígy vagyok, csak én azért se barátkozok nagyon pl. pár osztálytársammal, mert nagyon kényesek. Ha valamennyire ismered azokat, akkor menjél hozzá, beszélgess olyan dologról, ami érdekli őt, ha nem érdekli, elmész onnan. Amúgy hány éves vagy?
2012. máj. 26. 23:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

én 15 éves vagyok de nem sokára 16

2012. máj. 29. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát,én is ilyesmi vagyok.Elég zárkózott,jobban szeretem ha mások kezdeményeznek...Szerintem annyira ne kényszerítsd magadra h most bátor leszek vagy hasonló,inkább próbálj meg természetesen barátkozni,vagy várd meg míg érdeklődnek utánad.Úgy is csak azzal éri meg barátkozni aki kíváncsi rád,olyannal nem akit csak te kergetnél...Meg még fiatal vagy,ha majd elkerülsz egyetemre vagy főiskolába,más városba akkor sokkal több esélyed van barátkozni,nem veszítesz semmit amúgy...
2012. jún. 1. 15:26
 5/5 De'Ve' válasza:
100%

Vegy 1 mely levegot es szarj le mindent:D aki gunyolodik az meg olyan sincs mind te:D ne masokhoz merd magadat, ne erdekeljen ha cikis szituba kerulsz:D az a szegyen amit te szegyelsz:D s te velszel 1 nagy levegot s leszaros azaz nem veszel tudomast rolla:D megtortenik massal is:D

Baratokat szerezni vagy ismerkedni pedig legkonyebb ha a barataid barataival es az ok haverjaivan es igy tovabb ismerkedsz meg:D nem szabad idegeskedni:D menj el focizni, vagy olyasmiket csinalj h emberek kozott legyel,s probaly beszelgetni:D mind1 mirol:D amirol szeretsz , s meglatod jolfogod erezni magad + ismerkedsz baratkozol:D

de a lenyeg:

Ha ugy erzed h valami nem jo: Vegy 1 nagy levegot es szard le;).

2012. jún. 10. 00:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!