Mit csináljak? (több lent)
Egyszerűen nem merek másokkal barátkozni, mert félek h kinevetnek vagy gúnyolódnak majd rajtam, vagy esetleg elszúrok vmit, vagy cikis helyzetbe hozom magam, stb....
egyszóval le blokkolok
tudom hogy bátornak kell lenni de egyszerűen nem megy csak a szűk baráti körömben, ott magamat adom hülyéskedek meg minden
a normális válaszokat előre is köszönöm

Köszi a válaszokat
én 15 éves vagyok de nem sokára 16

Vegy 1 mely levegot es szarj le mindent:D aki gunyolodik az meg olyan sincs mind te:D ne masokhoz merd magadat, ne erdekeljen ha cikis szituba kerulsz:D az a szegyen amit te szegyelsz:D s te velszel 1 nagy levegot s leszaros azaz nem veszel tudomast rolla:D megtortenik massal is:D
Baratokat szerezni vagy ismerkedni pedig legkonyebb ha a barataid barataival es az ok haverjaivan es igy tovabb ismerkedsz meg:D nem szabad idegeskedni:D menj el focizni, vagy olyasmiket csinalj h emberek kozott legyel,s probaly beszelgetni:D mind1 mirol:D amirol szeretsz , s meglatod jolfogod erezni magad + ismerkedsz baratkozol:D
de a lenyeg:
Ha ugy erzed h valami nem jo: Vegy 1 nagy levegot es szard le;).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!