Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek szerintetek?

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje figyelem ezt a jelenséget,de kezd egyre inkább megviselni.

Gyakorlatilag nincs olyan ember az életemben,akinek fontos lennék.

Teljesen mindegy mennyi energiát tettem a kapcsolatba.

Ez leginkább abban nyilvánul meg,hogy ha nincs már más,akkor velem is foglalkoznak.Persze addig,amíg nem jön valami más.

2012. máj. 25. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk neked is legyen életed? Gondolom nekik van, és nem dobhatnak el mindig mindent miattad. Vagy pedig ők nem éreznek úgy irántad mint te. Ez sem bűn, nem kedvelhet mindenki téged, akármilyen kedves vagy.
2012. máj. 25. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.Most nagyon kimondtad azt,amit érzek.Nálam ez van,amióta az eszemet tudom sajnos és eléggé megvisel.Az utóbbi időben 2 embert is elvesztettem.Nem tudom,mi lehet bennem a hiba,de már nagyon kezdek kiábrándulni az életemből,amiért mindenki elhagy.Úgy érzem,mindenkinek csak egy kolonc vagyok.Kis ideig elviselnek,utána eldobnak maguktól.
2012. máj. 25. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
1 Ebben amúgy igazad van,csak nem olyan egyszerű megteremteni a saját életem.
2012. máj. 25. 19:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!