Hónalj (Férfiaknál) Szőrös vs. CSupasz?
Én még a fenekemet is borotválom,mert marha zavaró,gusztustalan.
Mellesleg amikor a bőröd bekened testápolóval akkor nem tud rendesen felszívódni a szőr miatt.
Gyakorlatilag az testen tök felesleges a szőr.
Amúgy nem minden férfi szőrös alapból sem,én ismerek olyan férfit is,hogy alapból még a lába sem szőrös:D
Ez amúgy sem divat kérdése,hanem,hogy ki hogyan érzi jól magát.De ha valaki csupaszon,akkor ez egyből divatkövető.Ha 10 év múlva újra a jetiség lesz a divat(bár kétlen) én akkor is csupasz maradok,mert nekem így kényelmes,hogy más meg mit gondol róla az nem érdekel,mint más dologban sem:)
Nekem viszont a szőrös karú, lábú és hónaljú férfiak tetszenek. Nem a jeti szőrösség, hanem normális mértékű, az én szememben az a férfias. Szeretek hozzábújni egy olyan férfihoz, akin biztonságos, puha szőrréteg van bizonyos helyeken. Sőt, aki tetszik, annak a hónaljszaga is különösen tetszik. Attól is teljesen bevadulok, ha egy férfinak a köldöke alatt a fanszőrzete irányába egy csíkban erősebb a szőr. Egyszóval a férfias jelleg tetszik. Ha viszont egy férfi géppel nyírja a testszőrét, mert zavarja, akkor engem nem zavar, csak ne szúrjon.
A csupasz férfiak meg azért nem tetszenek, mert vagy nagyon fiatal korban kevésbé szőrös egy férfi, vagy idősebb korban, amikor már megritkul a szőrzet. Nekem a szőrös férfi a termékeny és érett férfi szimbóluma.
Ja, és a szemöldöknek is van funkciója: az, hogy az eső vagy az izzadság ne folyjon a szemünkbe. :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!