Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hónalj (Férfiaknál) Szőrös...

Hónalj (Férfiaknál) Szőrös vs. CSupasz?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a mai fiatalok szinte kivétel nélkül borotválják a hónaljukat! (én is fiatal vagyok) de nem borotválom mert szerintem a férfi szőrös és nőies ilyenekkel foglalkozni! Csajok titeket zavar ha szőrös? Nem az a férfiasabb?

2012. máj. 22. 15:06
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Nekem nem jön be, ha szőrös a pasik hónalja.
2012. máj. 29. 11:07
 32/37 anonim ***** válasza:
Akkor menjen ki.
2012. máj. 29. 22:32
 33/37 anonim válasza:
90%
Hát, én 17évesen is ugy gondolom, hogy ha vki borotválja az kevésbé férfias...Volt barátom borotválta és sztem inkább az a gusztustaln mikor már másnap megjelennek a kis borosták...a lányok szörtelenül nők, a fiúk szőrösen férfiak:) (hamarabb találom édesapámat férfiasnak hónikutyával és a munkától kiolgozott testtel, mint pl azokat a "testépítőket" akik egész nap csak magukkal foglalkoznak - gyúrás,szörtelenítés,hajbeállítás,stb..)
2012. máj. 30. 20:17
 34/37 anonim ***** válasza:
Kedves előző hozzászóló!Nekem fizikai munkától kidolgozott férfias testem van és mégis szőrtelenítem és nem csak a hónaljamat,de az egész felsőtestemet,mert túl szőrös és zavaró.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a szőrtelenítés nem feltétlenül jelent konditermi mű izmokat,vagy férfiatlan stílust,megjelenést.
2012. jún. 3. 06:56
 35/37 anonim ***** válasza:
Én nullásgéppel tolom le rendszeresen, szóval csak apró borosta van, szerintem ez nálam mint férfinél megfelelő.
2012. jún. 7. 15:31
 36/37 anonim ***** válasza:

Én még a fenekemet is borotválom,mert marha zavaró,gusztustalan.

Mellesleg amikor a bőröd bekened testápolóval akkor nem tud rendesen felszívódni a szőr miatt.

Gyakorlatilag az testen tök felesleges a szőr.

Amúgy nem minden férfi szőrös alapból sem,én ismerek olyan férfit is,hogy alapból még a lába sem szőrös:D

Ez amúgy sem divat kérdése,hanem,hogy ki hogyan érzi jól magát.De ha valaki csupaszon,akkor ez egyből divatkövető.Ha 10 év múlva újra a jetiség lesz a divat(bár kétlen) én akkor is csupasz maradok,mert nekem így kényelmes,hogy más meg mit gondol róla az nem érdekel,mint más dologban sem:)

2013. okt. 4. 00:49
 37/37 anonim válasza:

Nekem viszont a szőrös karú, lábú és hónaljú férfiak tetszenek. Nem a jeti szőrösség, hanem normális mértékű, az én szememben az a férfias. Szeretek hozzábújni egy olyan férfihoz, akin biztonságos, puha szőrréteg van bizonyos helyeken. Sőt, aki tetszik, annak a hónaljszaga is különösen tetszik. Attól is teljesen bevadulok, ha egy férfinak a köldöke alatt a fanszőrzete irányába egy csíkban erősebb a szőr. Egyszóval a férfias jelleg tetszik. Ha viszont egy férfi géppel nyírja a testszőrét, mert zavarja, akkor engem nem zavar, csak ne szúrjon.

A csupasz férfiak meg azért nem tetszenek, mert vagy nagyon fiatal korban kevésbé szőrös egy férfi, vagy idősebb korban, amikor már megritkul a szőrzet. Nekem a szőrös férfi a termékeny és érett férfi szimbóluma.

Ja, és a szemöldöknek is van funkciója: az, hogy az eső vagy az izzadság ne folyjon a szemünkbe. :)

30/N

2021. nov. 12. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!