Azt vettem észre, hogy a mai fiatalok szinte kivétel nélkül borotválják a hónaljukat! (én is fiatal vagyok) de nem borotválom mert szerintem a férfi szőrös és nőies ilyenekkel foglalkozni! Csajok titeket zavar ha szőrös? Nem az a férfiasabb?
Én ha csaj lennék, biztos nem zavarna. Így fiúként, meg egyenesen taszít a borotvált hónalj a lányoknál. Nem értem, miért beretválják.
2012. máj. 22. 15:11
2/37 anonim válasza:
"egyenesen taszít a borotvált hónalj a lányoknál"
azigen
2012. máj. 22. 15:15
3/37 anonim válasza:
A szőrös hónalj igénytelen férfiaknál és nőknél is.Van 1-2 öreg falusi akik nem borotválják.A mai negyvenes korosztály is szőrteleníti a hónalját.
Láttam már nőt is , férfit is akik UJJATLAN felsőben flangáltak és akkora szőrzet villant meg a hónaljukon hogy fésülni lehetett volna , majdnem vissza köszönt a reggelim.
Annyira igénytelen szőrös hónalj mint a ritkán fürdés.
2012. máj. 22. 15:19
4/37 anonim válasza:
Azér fiam mer te gagyimatyi vagy, attól még nem kell ironizálni.
A természetesség alapja a szőrös hónalj. És pontosan, főleg a lányoknál attraktív. Ez afféle igényesség.
2012. máj. 22. 15:21
5/37 anonim válasza:
Ejnye előző válaszoló, ejnye. A szőrös hónalj igénytelen? Ki vagy te Paris Hilton? A szőrös hónalj unikum, nálam az etalon. És az igényességről szól, az egyedi stílusról.
2012. máj. 22. 15:24
6/37 anonim válasza:
Elnézést de nő vagyok nem férfi.Már pedig igénytelen a szőrös hónalj.
Teljesen ledöbbent akik a szőrös hónalj mellett állnak ki ami egy igazi vizuális környezetszennyezés és gusztustalan.Egy ápolt igényes emberrel nem fér össze a hónalj szőrzet.
Annak a le nem szőrtelenítése felér olyannal mintha heti 1x fürdene az ember.
2012. máj. 22. 15:25
7/37 A kérdező kommentje:
de attól még ,hogy enm borotválom miért lennék igénytelen?csaupaszon is ugyan úgy izzadsz.lassan már akkor sminkelni kell magunkat mert ha nem igénytelenek vagyunk vagy mi?
2012. máj. 22. 15:25
8/37 anonim válasza:
Még édesapám is szőrteleníti a hónalját pedig nem 20 éves.Ahogy ő szokta mondani:"nincs szükség még két kutyára van elég a háznál is"
2012. máj. 22. 15:26
9/37 anonim válasza:
Épphogy a nőknek kellene letenniük a borotvát, de végleg. Hacsak nem akarnunk mindenféle steril, igénytelen Paris Hiltonokat látni.
2012. máj. 22. 15:27
10/37 anonim válasza:
A smink teljesen más.Az csak festék.Egy férfi legyen ápolt és igényes.Ne legyen zsíros a haja , tisztálkodjon rendesen és szőrtelenítse a hónalját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!