Hónalj (Férfiaknál) Szőrös vs. CSupasz?
Az emberek változnak.Régen igénytelenek voltak az emberek.Havi 1x fürödtek , hajat ritkán mostak..stb
Volt is rengeteg betegség meg fertőzés.Olyanokba haltak bele amit ma egy átlagember rutinosak kikúrál.
2012. máj. 22. 15:57
22/37 A kérdező kommentje:
de abba nem fogok belehalni ,hogyha nem borotválom a hónaljam! xD
Csak az baj, hogy az igényeknek semmi köze a külsőségekhez, főleg nem a fertőzésekhez, meg betegségekhez. Az igényesség szerintem, esztétika, vágyni a szépre, értékeket képviselni, ami mindenben megnyilvánul.
2012. máj. 22. 16:01
24/37 A kérdező kommentje:
művészlélek vagyok szóval tudom mi a szép! :D
Hát ez röhej...
Miért olyan írtó nehéz ezt elfogadni, hogy a nő nem szőrös, a férfi meg igen. És már kivan találva ha szőrös, akkor igénytelen. Mert? Ezzel az erővel a nők is borotválják a le a hajukat mint én szoktam, mert én kitalálom hogy a haj igénytelen, mert nem tisztul le eléggé a fejbőr. Na hogy tetszik?
Az hogy valaki igénytelen az nem azon dől el, hogy borotválja-e a hónalját vagy nem. Ha valaki borotválja magát, de heti 3x zuhanyzik(van ilyen) akkor már nem igénytelen?
Mindenesetre, én úgy vagyok vele, hogy nekem teljesen mindegy, hogy ki mijét borotválja. Nem érdekel... csinálja ahogy jónak érzi.
2012. máj. 22. 16:14
a hónaljszőrnek mint olyannak,nincs értelme,funkcionalitása,olyan mint a szemöldök vagy vagy bármi. egészségügyi szempontból igenis hátrányos.a "természetesség" kérdésével könnyen dobálózunk, de ha azt tartanánk normálisnak" akkor ne vágjuk a hajunkat, a körmünket,ne borotválkozzunk és stb.igy ki is derül hogy ha egészségügyileg előnye nincs, hátránya pedig annál inkább,az egyénben eldöntve "aki nem szőrteleníti a hónalját nem figyel az egészségére annyira".. ennyiből ered hogy igénytelen-e vagy nem.esztétikailag más tészta, ez szubjektiv,de a legtöbb embernek elég illúzióromboló.. tudat alatt különben igenis tudja a szervezet,hogy annak ott semmi funkciója,ezért irtózhat valaki töle ha máson látja,a másik térfelen én leginkább lustaságra,antiszociális viselkedésre tudok gondolni...az a sztereotípia amit a kérdésben irtál, már csak országonként is változik..
2012. máj. 22. 17:28
Miért kell ilyen szőrszálhasogatónak lenni? Tudod egyáltalán milyen az antiszociális ember? Egyetemista vagy ugye?
Amúgy nem hinném, hogy dűlőre jutunk ilyen szavakkal, ilyen megfogalmazásokkal.
2012. máj. 22. 18:59
Azért azzal szívesen nekiállnék vitázni, hogy nincsen szerepe. Szerepe van a hűtésben, az izzadtság párologtatásában, és bizony a párválasztásban is... Erről ennyit. Másrészt nem tudom, miért kell abból, hogy valaki nem borotválj a hónalját, arra következtetni, hogy egy igénytelen, lusta, büdös, bunkó. Már bocsánat, de akkor kitérek rá, hogy én se szoktam magamat borotválgatni, de vagyok ilyen tiszta és igényes mint bármelyik más ember, sőt néha túlzásba viszem...
2012. máj. 22. 19:32
Pontosan. Végre egy számomra is szimpatikus, gondolkodó ember.
2012. máj. 22. 19:34
Úgy néz ki egész röviden lezártam a vitát :D
2012. máj. 22. 23:13
Kapcsolódó kérdések: