Csajok! Férfiaknál szőrös vagy csupasz (gyantázott) mellkas, has?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 21:45
1/10 anonim válasza:
Ne 10 centis szőrök legyen, de mégse teljesen sima.
Arany középút.
15/L
2/10 anonim válasza:
Ahogy a Jóisten megteremtette :-)
Persze ha nagyon-nagyon szőrös, extrém mértékben, akkor talán jobb, ha gyantázza.
4/10 anonim válasza:
olyan legyen amilyen :D ha szőrösebb az se baj, bár ha tényleg durván szőrös akkor inkább gyanta.. de olyat még nem lttam aki nagyon undorítóan szőrös :D
5/10 anonim válasza:
szerintem a szőr férfias és szexi, egy bizonyos határig. szerintem a hónaljat elég borotválni meg az arcot. mást nem kell.
6/10 anonim válasza:
Szőrös. Kivéve, ha egy majomhoz hasonlítana, de olyat még nem láttam. :)
7/10 anonim válasza:
én beindulok, ha szőrös a pasi. mondjuk ne őserdősen, de a mellszőr, meg a hasán az a csík... vétek lenne szőrteleníteni, főleg fiúként. az ilyet hívják metroszexuálisnak.
8/10 anonim válasza:
természetes valójában...
a háton és a vállon már elég gáz...
9/10 anonim válasza:
Szőrös,ki nem bírnám,ha csupasz lenne,de azért ne bozont.
10/10 anonim válasza:
szőrös persze csak bizonyos határig
pl ez már nagyon gáz sztem ha vki ilyen akkor gyantáztasson 1000rel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!