Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hónalj (Férfiaknál) Szőrös...

Hónalj (Férfiaknál) Szőrös vs. CSupasz?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a mai fiatalok szinte kivétel nélkül borotválják a hónaljukat! (én is fiatal vagyok) de nem borotválom mert szerintem a férfi szőrös és nőies ilyenekkel foglalkozni! Csajok titeket zavar ha szőrös? Nem az a férfiasabb?

2012. máj. 22. 15:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
57%
Ha nálatok az igénytelenség a divat akkor csak rajta.
2012. máj. 22. 15:29
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Mitől igénytelen egy szőrös hónaljú ember? Mert természetes? Ezek szerint a természetes az eleve igénytelen. Érdekes hozzállás valóban. Akkor az állatok is igénytelenek, mert szőrösek? Mert természetesek?
2012. máj. 22. 15:33
 13/37 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem miért függ össze a hónalj szőr és az igénytelenség!Attól még ,hogy szőrös a hónaljam nem vagyok büdös ugyan úgy fürdök stb(nem mellesleg nem véletlen van az ott)
2012. máj. 22. 15:36
 14/37 anonim ***** válasza:

Na figyelj.A legtöbb nőnek köztük nekem is gyakran bajusz gyantázásra kell járnunk.Szerinted hogy nézne ki egy nő bajusszal?Lehet hogy neked ez a "természetes" de szerintem pedig mérhetetlenül igénytelen.

Kíváncsi lennénk arra, hogyha a barátnőd elfelejtené a bajszát legyantázni és szépen "világítana" a szája felett akkor mit szólnál hozzá.

De lényegtelen itt a hónalj szőrtelenítésről volt szó.Nekem az a véleményem hogy igénytelen.

2012. máj. 22. 15:38
 15/37 A kérdező kommentje:
Egy nőnél persze ,hogy szőrteleníti magát ,meg pepecseli magát, de a férfi szőrös!amúgy ez az egész hülyeség csak pár éve jött divatba régen nem volt ez!(még mindig nem magyarázátok meg miért is igénytelen!)
2012. máj. 22. 15:41
 16/37 anonim ***** válasza:
35%
A nőknek sem kellene szőrteleníteniük egyáltalán, főleg a szőkéknek nem, hisz rajtuk nem is látszik amúgy sem. Meg ezáltal csak a kapitaista, kozmetikai cégek vagyonát gyarapítják.
2012. máj. 22. 15:46
 17/37 anonim ***** válasza:
62%

A szüleim is szőrtelenítenek pedig 40 év felett vannak.

Egy férfi is szőrtelenít.Nem nőies dolog.Nem tudom honnan hallottad ezt a hülyeséget hogy nőies a hónalj szőrtelenítése.

Akkor szerinted az is nőies hogyha egy férfi borotválja az arcát?Vagy ha parfümöt használ?

Mond csak te melyik bolygón élsz?Vagy Kazahsztánból emigráltál ide?

Láttál te már testépítőt?Szőr nem sok van rajtuk mégis nagyon férfiasak.

Azért igénytelen mert befülled az izzadság , hamarabb izzadsz , hamarabb büdösödik , nem tudsz izzadásgátlót használni a szőr miatt.Meg nem utolsó sorban nagyon ronda.

Hihetetlen.....

2012. máj. 22. 15:47
 18/37 anonim ***** válasza:
Allright darling. Nem hiszem, hogy valaha is meggyőznénk egymást. Nekem a szőrös, természetes lányok tetszenek, neked meg a szőrtelen, természetellenes fiúk. Ez van. Izlések és pofonok.
2012. máj. 22. 15:53
 19/37 A kérdező kommentje:
de légyszives ezt az írási módot mellőzük.ha csupasz a hónaljad ugyan úgy izzadsz!és régen miért nem tartották gusztustalannak?mi változott azóta?
2012. máj. 22. 15:54
 20/37 anonim ***** válasza:
Nem a teljesen szőrtelen férfiak.Egy férfinek minimum a keze és a lába legyen szőrös.Ha azt szőrteleníti az nekem sem tetszik.Persze ha biciklista vagy valami sportoló akkor el van nézve de egyébként nem.
2012. máj. 22. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!