Mennyire tulajdonítasz jelentőséget a "női megérzéseidnek"?
Én egyáltalán nem tulajdonítok neki jelentőséget. Úgy kezelem mint egy teljesen normális érzékszervet. Úgy gondolom hogy az ilyen fajta "megérzések" olyan tudásból erednek, amik nem tudatosodtak.
Rengeteg olyan információ van amit az agyuk nem dolgoz fel de mind bekerülnek a különböző érzékszervi modalitásokon keresztül, ezeket bár tudatosan nem észleljül, attól még érzékeljük őket.
A megérzések szerintem ezekből a tudatossá nem vált érzékletek részleges feldolgozásából eredhetnek (és talán különböző heurisztikák alkalmazásával alakulnak konkrét előérzetekké). Persze egyelőre még nem sikerült ezt bizonyítania senkinek, de egyik célom az hogy ezt kutassam.
Szóval az ha van egy megérzésem pl. egy döntéssel kapcsolatban akkor általában megérzéseimre hallgatok, még akkor is ha a logikus gondolkodásnak ellentmond.
Az elsőnél a hatalmas pont!!!!A nők brilliáns jelolvasók,kb szavak nélkül is összeraknak sok mindent egy szituációról,ember-ember közötti viszonyról.De nincsen különleges képességük vagy ilyesmi szerintem.
Talán csak az ő agyuk jobban figyel a közösségre és ezért többet foglalkoznak fejben az ottani dolgokkal és emiatt "aggódhatnak".Mert ha megfigyelitek,a megérzés az általában negatív előjelü.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!