Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiuk, ti szoktatok sírni?

Fiuk, ti szoktatok sírni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 10:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, és szerintem jó dolog. Nem szégyelem akkor sem ha más lát vagy esetleg köztéren vagyok.

Fizikiai fájdalom miatt nem szoktam sírni. Talán lehet, hogy képes lennék rá, nem tudom

2010. febr. 16. 19:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

En nem vagyok egy siros tipus, vagyis fizikai fajdalom miatt nem szoktam sirni, esetleg elpirosodok, de a lelki fajdalom az teljesen mas. Most peldaul szeretek egy lanyt, aki viszont mast szeret ezt a szamot hallgatva ( http://www.youtube.com/watch?v=GMW_Z_yn4hw ) elkezdtem sirni.

Ahogy az egyik kommentelo irta:

"Ettől a zenétől belül ordítanék, kívül sírnék, magamban felkorbácsol, s közben megnyugtat. Mit mondhatnék még....nemtudom...a zene magáért beszél! IMÁDOOOOOM!!!!!"

17/F

2010. aug. 3. 00:49
 13/13 anonim ***** válasza:

utolsó: mi a szám címe?

azt irta ki hogy nem érhető el mert a gyerek megszüntette a fiókját :/

2011. aug. 12. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!