Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiuk, ti szoktatok sírni?

Fiuk, ti szoktatok sírni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 10:04
1 2
 1/13 anonim válasza:
98%
Minden fiu szokott sirni,hiszen mindenki ember és vannak érzelmei.Természetesen nem annyit mint pl.:egy lány,de néha-néha velünk is elöfordul valami hatására.
2009. jún. 26. 10:15
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Igen, én néha szoktam. Erős vagyo lelkileg, de ettől még szoktam, mert érzelmeim nekem is vannak. Nem olyan rég, 1 hónapja pl. amikor nagyon ki voltam, úgy éreztem, hogy semmi se jó, hogy magányos vagyok, s egyebek. Akkor kicsit összeomoltam, s elsírtam magam. Valamint amikor nemrégiben meghalt a kutyám. Őt is megsirattam. :( Amúgy nem vagyok egy sírós fajta, de néha megesik, ez ellen nem tehet az ember, mondjon akárki akármit, igen, a férfiak is sírnak néha, csak nehezebben ismerik be. :)
2009. jún. 26. 10:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem vagyunk kőből, csak keményebb fából :)
2009. jún. 26. 10:47
 4/13 A kérdező kommentje:

Nemis azért kérdeztem :)

Azért jó h vannak akik elismerik!

Köszi a válaszokat!

2009. jún. 26. 18:59
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

igen neha ream is jon a siras de olyankor elvonulok olyan helyre h ne lasson senki

neha jo a siras is :D

2009. jún. 27. 07:38
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Persze. Nekünk is ugyanúgy vannak érzelmeink.
2009. jún. 27. 17:23
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
Lány vagyok. Ha egy fiú sír, az nekem pozitív, mert látom, hogy vannak érzelmei. Persze az is számít, hogy mitől sír.
2009. jún. 27. 23:35
 8/13 anonim válasza:

Fizikai fájdalom miatt SOSE.

Lelki fájdalom miatt inkább, de csak ha senki nem lát.

18/F

2009. jún. 29. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak olyan férfias ólomkönnyeket. Egyet, aztán megyek vissza vasat enni és acélt szarni.
2009. jún. 30. 04:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, velem is elő szokott fordulni, pedig mindenki úgy ismer, hogy nem is tudná elképzelni rólam... Egyszer volt csak olyan, hogy komolyabban sírtam, amikor a szemem láttára halt meg a haverom... Akkor szinte összeestem a sírástól. Amúgy nem szoktam, mások előtt meg pláne nem. Üdv: Gyuszi
2010. febr. 7. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!