Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megéri élni? Miért élünk?

Megéri élni? Miért élünk?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy az élet apró örömeiben kell keresni a boldogságot...na de könyörgöm...semmi értelme az életben úgyis sokall de sokkal több rossz történik mint jó. Megéri?szerintem nagyon nem
2009. jún. 25. 17:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hogy valami maradandót alkossunk.
2009. jún. 26. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

23:05

nagyon rossz lehet / lehetett neked és sajnálom. de amilyen szépet letudtad írni a dolgokat... lenyügőz az optimizmusod , tanítani kéne az ilyen pozitív gondolkodást..am meg sztem pont azért élünk h rájöjjünk mi az élet értelme

2009. jún. 27. 00:01
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Mi legyen a maradandó? PL. egy piramis? Ez már volt egyszer, és nem jött be.(Madách)

Én hívő vagyok, én tudom miért érdemes élni. Azért, hogy egyre inkább Isten közelébe kerüljek.

2009. jún. 27. 23:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Legyen már valami célotok az életben. Ha úgyis hülyeségnek tartjátok az életet, valósítsátok meg a leghülyébb vágyaitokat! Sok sikert hozzá.
2009. jún. 29. 07:41
 15/17 anonim válasza:
Csatlakozom az eggyel előrébb szólóhoz: Azért élek, hogy Krisztusé legyek. Ő az, aki mindig meg tud vigasztalni, mindig felvidít, és tudja, hogy mi kell nekem ahhoz, hogy még közelebb kerülhessek hozzá. :)
2010. jan. 10. 13:19
 16/17 anonim válasza:
Na megsúgom mierg
2015. szept. 5. 22:01
 17/17 anonim válasza:

Előző vagyok és elnézrést azt véletlenül küldtem. Így akartam:

Megsúgom miért érdemes élni...azért hogy erre a kérdésre megkapd a választ. És igenis történik egy csomó jó dolog veled. Például: tegnap nem ütött el egy részeg mert időben megállította az anyja. Vagy tegnapelőtt nem loptak meg mert a tolvaj elesett a lépcsőn és más uticélt választott.

2015. szept. 6. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!