Normális vagyok?
Teljesen antiszociális vagyok, nincsenek barátaim, a családommal is igyekszem minél kevesebb időt tölteni, mert ha emberek vannak a közelemben kis idő múlva már a jelenlétük is idegesít minden ok nélkül. Ellenségesen viselkedek az emberekkel, hogy véletlenül se barátkozzak velük össze. Mindenkiben az ellenséget látom.
Nem tudom...talán attól félek hogy ha van valakim akkor van vesztenivalóm.
Teljesen egyedül vagyok. De mindennek ellenére én így érzem jól magam.
Mi baj van velem? Mitől lehet ez?
nekem se jutott eszembe amíg a szüleim nem mondták.(nagyszüleim szerint beteg a lelkem és kórházba fogok kerülni, de higgyenek amit akarnak)
anyám egyszer amikor összevesztem (még régebben) egy barátommal szinte már dühös volt rám hogy egyáltalán nem viselt meg. de így most jó. vagyis jobb
ja, egyébként 15/L vagyok
Szia!
Szerintem ha jól érzed magad így, akkor nem feltétlenül kell változtanod.
DE még csak 15 éves vagy, szóval elötted az élet, szóval ez alighanem változni fog.
Nekünk volt egy ilyen osztálytársunk, senkivel se beszélt csak beült a sarokba és nem is szólt senkihez. Fél év suli után magántanuló lett..
De mondom ez alighanem változni fog.
Amúgy tényleg milyen volt a gyermekorod? Lehet azzal is magyarázni hogy sokat csúfoltak régen.
Biztos van valami oka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!