Talán Önismereti problémam van? Nincs elég önbizalmam? (bövebben lent)
sztem csak nem vagy kibekulve magaddal, ha eleg onbizalmad lenne nem okozna problemat az ilyen dolog...eloszor ott kell kezdeni, hogy ismerd meg onmagad, hogy mik az erossegeid es a hianyossagaid...ha ezzel vegeztel talan picit jobb lesz a kozerzeted es batrabban szobaallsz idegenekkel is...akar. a munkahelyeden probaltal beszelgetni masokkal, vagy csak ok veled? az is problema forras lehet, ha te nem mutatod ki, hogy baratkozni akarsz es ugy latjak , hogy ekvagy a magad kis vilagaban....almodozo tipus vagy igaz??:) probalok segiteni, de eloszor tudnom kell ezekre a kerdesekre a valaszt..es akk talan megoldhato a problemad:)
m
köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
20:30-asnak: még sosem soroltam fel magamnak, hogy mik az erösségeim és a hátrányaim. az igazság az, hogy nem is vagyok velük tisztában...nem igazán tudom jellemezni magam, mert pl. a saját baráti társaságomban magabiztos vagyok, ott nincs problémám beszélgetni és vezetö egyéniségnek tartanak! ez olyan vicces, senki sem tudja, hogyan viselkedek másokkal, azt hiszik, van egy csomó barátom stb. a családtagjaim szintén magabiztosnak, söt egoistának és nagyszájúnak tartanak, gondolván én mindig mindenkinek megmondom, amit gondolok - pedig, ha tudnák...
viszont ahogy elkerülök a barátaimtól vagy a családtól, pl.iskolában is(egyetemre járok), vagy ahogy már említettem, munkahelyen ez abszolút megváltozik. félenkké válok és szerencsétlennek érzem magam.
és hát épp ezért, ez eléggé frusztrálttá tesz. én szeretnék társalgást kezdeményezni, meg volt is már rá példa, hogy elkezdtem, az illetö válaszolt vmit, és én meg nem tudtam reagálni. szóval a kezdeményezéssel nincs gond, hanem a beszélgetéssel van :( meg az, hogy mindig elvörösödöm, azt úgy utálom!! köszi, hogy próbálsz segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!