Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak (bőv. Lent)?

Mit csináljak (bőv. Lent)?

Figyelt kérdés

A lány osztálytársaimnak az a bajuk, hogy nem hordok melltartót! Tesi órára topot szoktam felvenni, de egyébként nem hordom! És már a tanárok is mondták, hogy hordjak! De nem akarok, mert az nem tesz jót a cicinek! Nem akarok csüngős cicit, ha nagyobb leszek! De már a WC-ben veszem át a felsőm és a topom is tesi órán, nehogy meglássák! Mit tegyek? Segítsetek!

12/L

2012. máj. 7. 18:52
 1/2 anonim válasza:
én 17 vagyok és nem tűnne fel senkinek, ha nem hordanék, mert nincs mit beletenni: D amúgy 12 évesen mi nem hordtunk melltartót.. de szerintem hordj toppot, az nem árt, és takarja, amit kell
2012. máj. 8. 10:54
 2/2 anonim válasza:
Hülyeség, hogy a melltartó nem tesz jót. Ha nem veszel melltartót, toppot, akkor fog lógni. A tanároknak meg nem tudom mi beleszólásuk van. De hidd el, nem fog rosszat tenni, ha hordasz melltartót. :)
2012. máj. 9. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!