Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy ne utáljon...

Mit csináljak hogy ne utáljon meg az egész suli?

Figyelt kérdés
Bekerültem egy olyan suliba(középsuliba)ami szerintem egyáltalán nem nekem valo.ez egy békés iskola és én meg egyáltalán nem ilyen környékről jötem(itt az általános iskolára gondolok) ott nap mint nap volt bunyo a téren nem ám ien csajbox,egész nap utcákon logunk,és teljesen ezt szoktam meg de a középsulim meg full békés mindenki "normális" ember,deh én még a "régebbi" spanjaimhoz járok ki,az uj osztálytársak nyomorékok,mennek haza tanulni sose lehet elmeni velük sehova,a multkor beszolt nekik vki azt elmentek,csicskák:D na a régebi spanjaim biztos szétverték vna az iet,és ez nekem furcsa,ahogy ők viselkednek mmint az ujak,a lényeg h van egy csávo 3-4évvel nagyob mint én és folyton beszologat,egyszer orrba rugtam már,deh nem változtatot semin,kihívni suli elé meg nem akarom egyik spanom se mer abol nagyob tré lenne és a suliba ugyis én lenék szopatva mer őt egyedl én vok ien "abnormális":D nem tudom mosmár mit csináljak:@
2009. jún. 24. 15:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg elég butának tűnsz számomra is, gyerekes vagy nagyon és az IQ-d sem verdesi az eget. Hogy a kérdésre válaszoljak: próbálj kimaradni a sulis dolgokból, ha szerinted ők csicskák. Járj be (vagy ne), tanulj szarul, aztán menj ki a haverjaidhoz csicskákat verni. Ameddig nem nagyon lesz közöd az iskolatársaidhoz, addig nem is nagyon lesz okuk utálni. Az más kérdés, hogy meglesz a véleményük rólad. Aztán remélem pár év múlva azért felnősz.
2009. jún. 24. 18:44
 12/38 anonim ***** válasza:
76%
Ha alapból jófej vagy meg békés akkor meg mi a gond? Ha beszól valaki le kell sz*rni vagy kiröhögni, sokkal idegesebb lesz ha látja csak nevetséges lett tőle. Verekedni végképp fölösleges, ha te vagy az erősebb te jársz rosszul ha megvered és feljelent. Ha gyengébb vagy akkor is te jársz rosszul. Nővéremet meg akarták erőszakolni, betörte a srác orrát és ezért őt ítélték el... pedig önvédelem volt. Sz*r a világ, ne tedd még sz*rabbá. Örülj hogy egy nyugis helyre kerültél végre. Az meg normális hogy mennek haza tanulni... gondolom nem csövesképzőbe jártok így van mit. Én is középsulis vagyok, és bizony ahhoz hogy majd egy jó egyetemre bejussak meg kell dolgozni, nem csak az utcán lógni egész nap.
2009. jún. 24. 18:45
 13/38 anonim ***** válasza:
72%
:D :D Utálom az olyan s*ggfejeket, amilyen te is lehetsz :D Öregem, te úgy vagy hülye, ahogy vagy :D Részvétem apádéknak :D
2009. jún. 24. 19:31
 14/38 anonim ***** válasza:
87%

Jóóó van:D

Mindenki más és más:D

Ne te akard már őket megváltoztatni...

Aztán nem itt kéne arcoskodni mert tök felesleges...

Ha ők ilyenek akkor ilyenek,el lehet menni melettük.

Ennyi

Váltsál sulit és békére lelsz magad körül..

Bírom az ilyen kis 14-16 éves korosztályt,hogy tudnak arcoskodni,csak azért mert ilyen olyan háttér meg mit tudom én...

Hidd el hogy ha ekkora a szád meg itt csicskázol jobbra balra,a felnőtteknek beszólsz,sokra nem mész vele..Mi lenne ha meghúzódnál a csigaházba vissza??

25/L

2009. jún. 24. 19:55
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

csigaházas vagyok:D:D

Az utolsó mondta magyartalan:

Mi lenne ha visszahúzódnál a csigaházadba????

25/L

2009. jún. 24. 19:56
 16/38 anonim ***** válasza:
81%
Állítod magadról hogy jófej vagy. Szerinted ki az a hülye aki ezt elhiszi? Szerinted nem fontos a helyesírás. Szerintem meg igen. A j lene ha I'm így válaszónék, h á-á értnéd? (Az jó lenne ha én úgy válaszolnék, hogy nem értenéd?) Nőlj fel és fejezd be ezt a gyerekes viselkedést.
2009. jún. 24. 20:55
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kisember, de én sajnállak. Nem lesajnállak. Ha jól értem spanokkal lógsz (és barátokkal hogy állsz?), valószínűleg az ált. iskolában nem te voltál az okostojás, mégis jó iskolába nyomtak be a szülők. Sokat dolgoznak szüleid, megtalálod velük a hangot? Körvonalazódik számomra egy elhanyagolt gyerek képe (sajnos nem vagy egyedül), aki kapott egy lehetőséget (jó középiskola) és gyötrődik, mert nem tudja mitévő legyen. Hamar magadra maradtál, és ez rém szar lehet. De én úgy érzem, hogy még "menthető" vagy. Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és tanácsot vársz, tőlem, tőlünk problémád megoldásához. Az erő nem megoldás, ebben ne képezd magad, ilyen szak nincs a főiskolán (erőszak:). Legyen elég a tudat, hogy képes lennél megvédeni magad. A küzdősport oktatás sem a halálosztogatásról szól, hanem az önfegyelemről (csak önvédelemre és mások védelmére fordítható). Jómagam is érzelmi szegénységben nőttem föl, de éreztem a szüleim erőfeszítését a munka frontján, és az igazbarátok (melyeken a könyveket is értem) és a sport révén nem tévejedtem el. Diplomáztam, tanult szakmámban dolgozom, családom van (2 gyerek), és boldog vagyok, de nem gondtalan. Törvényszerű, hogy kamaszkorban az ember fia útkereső. Hidd el a te jövőd ebben az iskolában van, már ha akarsz jövőt magadnak. Többségünk életében rengeteg szabály van, mit be kell tartani. Szabályok nélkül ennyi ember nem tudna békében élni egymással (így se könnyű), gondolj bele, mi lenne pl. KRESZ nélkül. Tarolna a halál. Még valami: mindig van náladnál erősebb ember. Egyébként nem kell feltétlenül diploma, oklevél. Képeségeidnek, érdeklődésednek megfelelő szakma megtalálásával tán még boldogabb is lehetsz. Szerintem, sokan feleslegesen mennek fősulira felesleges szakot elvégezni, mert utána csak felesleges embernek érzik magukat, mert kutyának sem kellenek mint felsőfokú muff-bodorító(?). Remélem, nem voltam uncsi, a jószándék vezérelt. 1ébként ajánlom a Zabhegyezőt olvasásra J. D. Salingertől.
2009. jún. 24. 20:56
 18/38 anonim ***** válasza:
30%

1.vok:

most miért kell szegény srácot bántani??ha körül néztek 14-18 évesek között mindenki így beszél,én is néha,meg azzal a rohadt helyesírással jöttök mindig,ki nem szarja lee?!lehet h jó magyarból,v lehet h csak sietett,de egyébként is,miért kell mindenkit leszólni csak a helyesírása miatt??kedves 3.-5-válaszolók:sztem meg nem kéne leszólni az IQ-ját,inkább ez,h ismertség nélkül lecsicskáztok vkit,meg lesegg...zitek,ez a ti "hú de sok" IQ-tokat mutatja meg!!ide írogattok,mint a művelt emberek,közbe meg lehet olyan hülye vagy,mint a seggem kétszer kifordítva:)

ami meg téged illet kedves kérdező:ne is hallgass ezekre a ......-ra!az mindegy,h a neten milyen a helyesírásod,de azért a nyelvtan órán egy kicsit jobban írsz remélem:)

nem kell teljesen megváltoznod,hiszen az már nem TE lennél,de egy kicsit azért fogd vissza magad,tényleg suliváltás kéne,de azért tanulni mindenhol kell!nem kell strébernek lenni,én se vok az,sőt utálok tanulni,de egy hármast összeszedek azért:)és a tanárok se utálnak,sőt:)de seggnyaló se vok:) ja és még egy jó tanács:a káromkodásról szokj le,egy-egy b@meg,meg k...v@ belefér,de azért ne kezdődjön minden mondatod káromkodással:)

huhaa,ez jó hosszúra sikeredett,na én mentem,sziókaa

puszim

2009. jún. 24. 21:18
 19/38 A kérdező kommentje:
akor most elmondom h mindenki megértse mer it kb senki nemértette meg max az első és ucso válaszado v még páran! énbékés vagyok,nem kötök bele senkibe,nem provokáloksenkit,de ha beszolnak nem birom hagyni v h ne tegyek ellene vmit,it a gyereknél ment is deh csak 1 ideig,szal mit nem lehet megérteni?ja 19:31-es te baszakoc?ki vagy te fas**pó kutya?inkáb mené el a k...
2009. jún. 24. 21:23
 20/38 A kérdező kommentje:
köszi utolso:D joh a káromkodást megpróbálom deh ha felhuz ez a kutya?mit szol le?részvétem apjának h egy ien bepállot fa**t rakot ösze.
2009. jún. 24. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!