Mit csináljak hogy ne utáljon meg az egész suli?
Jóóó van:D
Mindenki más és más:D
Ne te akard már őket megváltoztatni...
Aztán nem itt kéne arcoskodni mert tök felesleges...
Ha ők ilyenek akkor ilyenek,el lehet menni melettük.
Ennyi
Váltsál sulit és békére lelsz magad körül..
Bírom az ilyen kis 14-16 éves korosztályt,hogy tudnak arcoskodni,csak azért mert ilyen olyan háttér meg mit tudom én...
Hidd el hogy ha ekkora a szád meg itt csicskázol jobbra balra,a felnőtteknek beszólsz,sokra nem mész vele..Mi lenne ha meghúzódnál a csigaházba vissza??
25/L
csigaházas vagyok:D:D
Az utolsó mondta magyartalan:
Mi lenne ha visszahúzódnál a csigaházadba????
25/L
1.vok:
most miért kell szegény srácot bántani??ha körül néztek 14-18 évesek között mindenki így beszél,én is néha,meg azzal a rohadt helyesírással jöttök mindig,ki nem szarja lee?!lehet h jó magyarból,v lehet h csak sietett,de egyébként is,miért kell mindenkit leszólni csak a helyesírása miatt??kedves 3.-5-válaszolók:sztem meg nem kéne leszólni az IQ-ját,inkább ez,h ismertség nélkül lecsicskáztok vkit,meg lesegg...zitek,ez a ti "hú de sok" IQ-tokat mutatja meg!!ide írogattok,mint a művelt emberek,közbe meg lehet olyan hülye vagy,mint a seggem kétszer kifordítva:)
ami meg téged illet kedves kérdező:ne is hallgass ezekre a ......-ra!az mindegy,h a neten milyen a helyesírásod,de azért a nyelvtan órán egy kicsit jobban írsz remélem:)
nem kell teljesen megváltoznod,hiszen az már nem TE lennél,de egy kicsit azért fogd vissza magad,tényleg suliváltás kéne,de azért tanulni mindenhol kell!nem kell strébernek lenni,én se vok az,sőt utálok tanulni,de egy hármast összeszedek azért:)és a tanárok se utálnak,sőt:)de seggnyaló se vok:) ja és még egy jó tanács:a káromkodásról szokj le,egy-egy b@meg,meg k...v@ belefér,de azért ne kezdődjön minden mondatod káromkodással:)
huhaa,ez jó hosszúra sikeredett,na én mentem,sziókaa
puszim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!