Mit csináljak hogy ne utáljon meg az egész suli?
három dolgot tehetsz:
1.ott maradsz a suliban,és ugyanilyen maradsz,szal nem változol meg,de akk vszínű,h előbb-utóbb kirúgnak majd
2.ott maradsz,de megváltozol,ami nem azt jelenti,h strébernek,meg kisangyalnak kell lenni,csak egy kicsit visszafogod magad
3.otthagyod ezt a sulit,keresel egy jó sulit a nyáron,vagy a haverjaid sulijába mész,és szeptembertől már oda is járhatsz
egyébként amit most fogok mondani,azt nem azér mondom,h osszam neked az észt,de sztem ezt a "stílust" szinte sehol nem kedvelik,szal jobb lenne neked is,meg a többieknek is,ha megváltoznál egy icipicit
rem segítettem,puszi
Ugyan,számold már össze a helyesírási hibáidat abban a pár sorban, amit írtál! Ez az IQ szintedről is ad egy kis információt, pont mint a hozzáállásod, és a viselkedésed.
Nőlj fel! Nem az a menő, aki péppé tudja verni a másikat, vagy minden nap/hétvégén piálni és rongálni jár el! Nem az a menő, aki mindent csak verekedéssel tud megoldani.
Az pedig a gyenge, és gyáva emberek szövege, hogy nem tudnak megváltozni! Ha olyan nagylegény vagy, akkor meg tudod magad emberelni!
A csikcska meg nézőpont kérdése. Nekem te vagy csicska. Neked meg az, aki nem részegen fetreng, hanem tanul. Hát gratulálok.
Abból az embeből lesz valami aki a könyveket bújja. tegyük fel... van egy melód mondjuk dolgozol irodában és van mellette egy szaros érettségid (vagy még az sem), és van egy másik ugyanolyan ember mint te, de neki főiskolája van. Ugyanazt a melót csináljátok mind a ketten, de ő 5x annyi fizetést kap mint te. és miért? mert évekig bújta a könyveket és nem az utcán csavargott és van egy sz*ros főiskolája. Ezért csicska?
Pont te leszel az akit majd csicskáztatni fog és akkor TE leszel a csicska ha éppen magasabb rangja lesz.
Utálom az ilyen embereket, beképzeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!