Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy ne utáljon...

Mit csináljak hogy ne utáljon meg az egész suli?

Figyelt kérdés
Bekerültem egy olyan suliba(középsuliba)ami szerintem egyáltalán nem nekem valo.ez egy békés iskola és én meg egyáltalán nem ilyen környékről jötem(itt az általános iskolára gondolok) ott nap mint nap volt bunyo a téren nem ám ien csajbox,egész nap utcákon logunk,és teljesen ezt szoktam meg de a középsulim meg full békés mindenki "normális" ember,deh én még a "régebbi" spanjaimhoz járok ki,az uj osztálytársak nyomorékok,mennek haza tanulni sose lehet elmeni velük sehova,a multkor beszolt nekik vki azt elmentek,csicskák:D na a régebi spanjaim biztos szétverték vna az iet,és ez nekem furcsa,ahogy ők viselkednek mmint az ujak,a lényeg h van egy csávo 3-4évvel nagyob mint én és folyton beszologat,egyszer orrba rugtam már,deh nem változtatot semin,kihívni suli elé meg nem akarom egyik spanom se mer abol nagyob tré lenne és a suliba ugyis én lenék szopatva mer őt egyedl én vok ien "abnormális":D nem tudom mosmár mit csináljak:@
2009. jún. 24. 15:18
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
84%

három dolgot tehetsz:

1.ott maradsz a suliban,és ugyanilyen maradsz,szal nem változol meg,de akk vszínű,h előbb-utóbb kirúgnak majd

2.ott maradsz,de megváltozol,ami nem azt jelenti,h strébernek,meg kisangyalnak kell lenni,csak egy kicsit visszafogod magad

3.otthagyod ezt a sulit,keresel egy jó sulit a nyáron,vagy a haverjaid sulijába mész,és szeptembertől már oda is járhatsz

egyébként amit most fogok mondani,azt nem azér mondom,h osszam neked az észt,de sztem ezt a "stílust" szinte sehol nem kedvelik,szal jobb lenne neked is,meg a többieknek is,ha megváltoznál egy icipicit

rem segítettem,puszi

2009. jún. 24. 15:30
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Nőj fel és próbálj értelmes emberként viselkedni ne óvodás kisgyerekként... akkor talán még lehet is belőled valaki az életben és nem fog mindenki utálni. Persze biztos menő keménykedni de azért van egy határ.
2009. jún. 24. 15:36
 3/38 A kérdező kommentje:
igen csak tudod én végig vmi olyasmiben nőtem fel h ha gyenge vagy eltaposnak,és nem tudom h tudnék-e más stílusra váltani deh annyira nem is akarok,ien társaságba járok/vagyok,és tudom h ez sokaknak nem tecik a stílus,deh én alapbol jofej vagyok max néha kostolgatok egy két gyereket,deh téleg cs aor vok ien amikor ucán belémkötnek v vki beszol,és először amikor bszologatot éphogy meg tudtam álni h ne menjek oda,deh sikerlt,1-2napig tűrtem mer megpróbáltam "normális" lenni,deh hát...de amugy meg köszi a válaszod, puszi:)
2009. jún. 24. 15:42
 4/38 A kérdező kommentje:
deh nem utálnak,max ez az 1 forma:D mondom h alapbol békésen elvunk,nem ugy álitok be sehova,hogy hé it én vok a legzoralab mindenki térdeljen v vmixD nem ba**ogatok senkit,amig nem tesz ellene,kíváncsi vok ennek a faszinak mit árthatam
2009. jún. 24. 15:45
 5/38 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan,számold már össze a helyesírási hibáidat abban a pár sorban, amit írtál! Ez az IQ szintedről is ad egy kis információt, pont mint a hozzáállásod, és a viselkedésed.

Nőlj fel! Nem az a menő, aki péppé tudja verni a másikat, vagy minden nap/hétvégén piálni és rongálni jár el! Nem az a menő, aki mindent csak verekedéssel tud megoldani.

Az pedig a gyenge, és gyáva emberek szövege, hogy nem tudnak megváltozni! Ha olyan nagylegény vagy, akkor meg tudod magad emberelni!

A csikcska meg nézőpont kérdése. Nekem te vagy csicska. Neked meg az, aki nem részegen fetreng, hanem tanul. Hát gratulálok.

2009. jún. 24. 16:36
 6/38 A kérdező kommentje:
ezt k*rvára ne mond h csicska vagyok mer erre nem reagálok vmi jol,am meg nem azt kértem h számold össze a helyesírási hibáimat ,mi vagy te nyelvtantanár?senki nem beszélt ivásrol deh te még egy másik történetet is tuc keriteni hozá,sztem meg az csicska akit betalálnak mondjuk ucán és rögtön kipakol és egy ro*adt s*arházi lesz,mer ott nem védik meg a ki*aszot tankönyvek!!
2009. jún. 24. 16:48
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Abból az embeből lesz valami aki a könyveket bújja. tegyük fel... van egy melód mondjuk dolgozol irodában és van mellette egy szaros érettségid (vagy még az sem), és van egy másik ugyanolyan ember mint te, de neki főiskolája van. Ugyanazt a melót csináljátok mind a ketten, de ő 5x annyi fizetést kap mint te. és miért? mert évekig bújta a könyveket és nem az utcán csavargott és van egy sz*ros főiskolája. Ezért csicska?

Pont te leszel az akit majd csicskáztatni fog és akkor TE leszel a csicska ha éppen magasabb rangja lesz.

Utálom az ilyen embereket, beképzeltek.

2009. jún. 24. 17:42
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. jah és sokszor az jár jól, aki rögtön kipakol nem pedig ellenáll.
2009. jún. 24. 17:43
 9/38 A kérdező kommentje:
jah ezaz had vegyenek el mindent,csak nyugodtan,egy kicsi férfiassága se legyen,mind1,ti nem igy nőtetek fel én igen,le*zarom,jah és am utolso előti én mér vok beképzelt?még direkt irtam is h alapbol jofej vok meg békés
2009. jún. 24. 18:01
 10/38 A kérdező kommentje:
jah még vmi,akor szerintetek normális dolog h az ember kamaszkorba csak a könyveket bujja? végülis..nyárvan üjön othon olvasgason,ne legyenek spanjai legyen tök egyedül,rohadjon meg a bőre mer sose kap fényt,DE lesz állása hm.. barátok vagy állás nem is tudom...;)
2009. jún. 24. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!