Mit csináljak hogy ne utáljon meg az egész suli?
off
ezmekkora: Mi lenne ha meghúzódnál a csigaházba vissza??
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bekerültem egy olyan suliba(középsuliba)ami szerintem egyáltalán nem nekem valo.ez egy békés iskola és én meg egyáltalán nem ilyen környékről jötem(itt az általános iskolára gondolok) ott nap mint nap volt bunyo a téren nem ám ien csajbox,egész nap utcákon logunk,és teljesen ezt szoktam meg de a középsulim meg full békés mindenki "normális" ember,deh én még a "régebbi" spanjaimhoz járok ki,az uj osztálytársak nyomorékok,mennek haza tanulni sose lehet elmeni velük sehova,a multkor beszolt nekik vki azt elmentek,csicskák:D na a régebi spanjaim biztos szétverték vna az iet,és ez nekem furcsa,ahogy ők viselkednek mmint az ujak,a lényeg h van egy csávo 3-4évvel nagyob mint én és folyton beszologat,egyszer orrba rugtam már,deh nem változtatot semin,kihívni suli elé meg nem akarom egyik spanom se mer abol nagyob tré lenne és a suliba ugyis én lenék szopatva mer őt egyedl én vok ien "abnormális":D nem tudom mosmár mit csináljak:@
Honnan jöttél? A nyóckerből?
Először is: tanulj meg írni. A helyes magyar írás még senkire sem hozott szégyent.
Másodszor: az élet nem bunyóból áll, nem szégyen a tanulás, sőt...
Harmadszor: orrbarúgtad. Ettől lettél menő csávó?
Megoldás: válts egy "neked való" sulira, mondjuk, Tökölön!
Sok sikert, aztán ne csodálkozz, ha ott megerőszakolnak, aztán felakasztanak!
Szia kérdező!
Azóta mi történt? volt verekedésed valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!