Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy ne utáljon...

Mit csináljak hogy ne utáljon meg az egész suli?

Figyelt kérdés
Bekerültem egy olyan suliba(középsuliba)ami szerintem egyáltalán nem nekem valo.ez egy békés iskola és én meg egyáltalán nem ilyen környékről jötem(itt az általános iskolára gondolok) ott nap mint nap volt bunyo a téren nem ám ien csajbox,egész nap utcákon logunk,és teljesen ezt szoktam meg de a középsulim meg full békés mindenki "normális" ember,deh én még a "régebbi" spanjaimhoz járok ki,az uj osztálytársak nyomorékok,mennek haza tanulni sose lehet elmeni velük sehova,a multkor beszolt nekik vki azt elmentek,csicskák:D na a régebi spanjaim biztos szétverték vna az iet,és ez nekem furcsa,ahogy ők viselkednek mmint az ujak,a lényeg h van egy csávo 3-4évvel nagyob mint én és folyton beszologat,egyszer orrba rugtam már,deh nem változtatot semin,kihívni suli elé meg nem akarom egyik spanom se mer abol nagyob tré lenne és a suliba ugyis én lenék szopatva mer őt egyedl én vok ien "abnormális":D nem tudom mosmár mit csináljak:@
2009. jún. 24. 15:18
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
jolvan,ez lesz:) jah am mosmár akor elmondom h 1ezred százaléknyi roma vér sincs bennem:D tiszta fehér vagyok
2009. jún. 28. 11:53
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Az most mindegy, hogy cigány vagy vagy nem. Ilyen viselkedés nem célra vezető.
2009. jún. 28. 14:17
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

off

ezmekkora: Mi lenne ha meghúzódnál a csigaházba vissza??

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2009. júl. 7. 00:24
 34/38 anonim válasza:
100%

Bekerültem egy olyan suliba(középsuliba)ami szerintem egyáltalán nem nekem valo.ez egy békés iskola és én meg egyáltalán nem ilyen környékről jötem(itt az általános iskolára gondolok) ott nap mint nap volt bunyo a téren nem ám ien csajbox,egész nap utcákon logunk,és teljesen ezt szoktam meg de a középsulim meg full békés mindenki "normális" ember,deh én még a "régebbi" spanjaimhoz járok ki,az uj osztálytársak nyomorékok,mennek haza tanulni sose lehet elmeni velük sehova,a multkor beszolt nekik vki azt elmentek,csicskák:D na a régebi spanjaim biztos szétverték vna az iet,és ez nekem furcsa,ahogy ők viselkednek mmint az ujak,a lényeg h van egy csávo 3-4évvel nagyob mint én és folyton beszologat,egyszer orrba rugtam már,deh nem változtatot semin,kihívni suli elé meg nem akarom egyik spanom se mer abol nagyob tré lenne és a suliba ugyis én lenék szopatva mer őt egyedl én vok ien "abnormális":D nem tudom mosmár mit csináljak:@

Honnan jöttél? A nyóckerből?

Először is: tanulj meg írni. A helyes magyar írás még senkire sem hozott szégyent.

Másodszor: az élet nem bunyóból áll, nem szégyen a tanulás, sőt...

Harmadszor: orrbarúgtad. Ettől lettél menő csávó?

Megoldás: válts egy "neked való" sulira, mondjuk, Tökölön!

Sok sikert, aztán ne csodálkozz, ha ott megerőszakolnak, aztán felakasztanak!

2009. okt. 15. 12:40
 35/38 anonim ***** válasza:
Változás kell. Vagy te változol meg és beilleszkedsz, vagy te váltasz iskolát.
2009. okt. 16. 09:48
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező!

Azóta mi történt? volt verekedésed valakivel?

2010. jan. 24. 11:19
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Mindenek előtt csak hogy tudjátok elolvastam az előzö kérdéseket és megkérdezném: Dolgoztál te már valaha. Csak mert mondjuk hogyha dolgoztál már fát vágtál vasat hordtál vagy valami akkor gondolom tudod hogy mennyivel könnyebb az irodában ülni és parancsolgatni. Ha nem akkor meg próbáld ki és rendszeresen segítek apámnak fát vágni de én szeretek úgyhogy magasról **** a tanulásra XD. De neked vajon tetszene?? Ami a viselkedésedet illeti megértelek én is állat vagyok néha borítok össze vissza mindent :D de emberek közelében türtöztetem magam.(most mondhatjátok hogy idegbeteg vagyok de egyszer kikell ereszteni a gőz mert ha felgyülemlik és magadba folyton na attól tényleg idegbeteg lehetsz... Szóval annyit tudok tanácsolni hogy néha ülj le egy kicsit olvass pár könyvet történelmet (mindenkinek van olyan téma ami tetszik mégcsak ne is mond hogy nem!! Vagy menj el dolgozni! Nem azt mondom hogy legyél olyan stréber mint az osztálytársak de azért tanulj is valamit. A többi hülyegyerek akik írták hogy milyen nagy IQ-d van azok meg inkább ... gondolják meg legközelebb mit írnak XD Amint látom 1 éve írtad tehát lehet hogy már másképp álssz a dolgokhoz.
2010. aug. 10. 08:30
 38/38 A kérdező kommentje:
ittvagyok újra,3év után,rengeteg mindenen keresztül mentem,kis csiribiri hülyegyerekből érett gengszter lettem=)
2012. márc. 12. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!