Ha ti lennétek egy 12 éves lány anyukája aki elszökik és egyedül hazamegy messziről, mit tennétek?
Nem igazán értem a kérdést.
Elszökik? Honnan-hová? Otthonról szökik el? és utána hazamegy???Vagy hogy is van ez??
Egyébként a szökés semmit nem old meg.
Nézzük hogy én mire gondolok.Anya és 12 éves lánya a városban vannak.Talán vásárolnak,sétálnak.A 12 éves lány megsértődik,hisztizik egy sort,majd fogja magát otthagyja az anyát,és "elszökik".Nem mondja meg az anyjának hol van,csak elszalad előle sértésből.Hazamegy.Az anyja még nincs otthon,valószínű,hogy ezerrel keresi a lányát-
Nos,én ebben az esetben ha így volt,akkor minimum egy mobil hívást várnék a lányomtól,hogy jól van,otthon van.Ha nem telefonálna,és sík idegben hazamennék két pofonnal kezdeném,hogy mi a büdös francnak van mobilja,ha nem képes értesíteni.
Tanulj meg valamit.12 évesen azért mert hisztiztél meg megsértődtél nem rohanunk csak úgy el.Ha már elrohantunk akkor telefonálunk,hogy élünk..
Mennyibe, hogy te vagy a 12 éves lány...
Menj haza b.szki, örülni fognak neked.
Vagy legalább telefonálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!